Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 7:39

Οι μαθητές του 7ου δημοτικού μαθαίνουν τα μυστικά του πετάνκ από τον Σύλλογο Πετάνκ Πρέβεζας ‘’Αμπαλί’’

Ο Σύλλογος Πετάνκ Πρέβεζας ‘’Αμπαλί’’, καλωσόρισε το πρωΐ της Τετάρτη τους δασκάλους και τους μαθητές του 7ου δημοτικού σχολείου Πρέβεζας στα γήπεδα της Κυανής Ακτής, προκειμένου να γίνει η πρώτη γνωριμία με το άθλημα.

Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πετάνκ, με τον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου Τάσο Δημητρίου, αλλά και τον πιστοποιημένο διαιτητή Πάνο Σκαριώτη να τους δείχνουν τα μυστικά.

Μάλιστα όλοι οι μαθητές έπαιξαν παιχνίδια μεταξύ τους υπό τις οδηγίες των μελών του συλλόγου με τον πρόεδρο Δημήτρη Καραμανίδη να εξηγεί πως πλέον η Ομοσπονδία Εδαφοσφαίρισης είναι αναγνωρισμένη στην Γ.Γ.Α με την έδρα της να είναι στην Πρέβεζα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σύλλογος Πετάνκ Πρέβεζας ‘’Αμπαλί’’ πραγματοποιεί παρόμοιες δράσεις με σχολεία της ευρύτερης περιοχής.

Τα παιδιά το διασκέδασαν με την υπόσχεση ότι θα υπάρξει και επόμενη συνάντηση.

Τα μέλη του συλλόγου Συλλόγου Πετάνκ Πρέβεζας ‘’Αμπαλί’’ που συμμετείχαν ήταν: Καραμανίδης Δημήτριος, Δημητρίου Αναστάσιος, Βαγγέλης Γεώργιος, Τεφας Ηλίας, Σισμανίδου Χαρά, Κόλιας Αλέξανδρος, Καλλινικος Γεράσιμος, Σκαριωτης Παναγιώτης.

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

1ο πρότυπο Γυμνάσιο Πρέβεζας – Και η υπόσχεση έγινε… δράση!

Επόμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (18 Φεβρουαρίου – 24 Φεβρουαρίου 2024)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...