Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 16:07

Οι μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ δημιουργούν…αριστουργήματα

Στα πλαίσια του προγράμματος ”Μία νέα αρχή” που υλοποιείται στα Εσπερινά ΕΠΑΛ της χώρας, συμμετέχει και το Εσπερινό ΕΠΑΛ της Πρέβεζας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία, αφού μαθητές που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα έχουν την δυνατότητα να κατασκευάσουν… αριστουργήματα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιείται για 3η χρόνια φέτος και εν μέσω Πανδημίας και με κλειστά τα σχολικά συγκροτήματα, οι δημιουργίες είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές.

Ο διευθυντής του Εσπερινού Λυκείου Πρέβεζας Γιώργος Κοτζαμοράτζογλου μίλησε στο onprevezanews.gr για το συγκεκριμένο πρόγραμμα λέγοντας χαρακτηριστικά: ” είμαστε πολύ χαρούμενοι που αρκετοί μαθητές μας μέσω του προγράμματος αυτού, μπορούν και ξεδιπλώνουν το μεγάλο τους ταλέντο και η δημιουργικότητα δεν σταματά ακόμα και σε εποχή covid-19”.

Στην φωτογραφία που σας παρουσιάζει το onprevezanews.gr φαίνεται ο μαθητής Νίκος Μεσσήσης, ο οποίος κατασκευάζει σε ψηφιδωτό δύο δελφίνια.

Η συγκεκριμένη φιγούρα κοσμεί τοίχο του σχολικού συγκροτήματος και θα παρουσιαστεί επίσημα στο τέλος της σχολικής χρονιάς, εφόσον οι συνθήκες είναι κατάλληλες, παρουσία φορέων της πόλης.

Προηγούμενο Άρθρο

Στράτος Ιωάννου: «Μέσα στην κρίση συνεχίζουμε ακάθεκτοι το αναπτυξιακό μας έργο στο νομό με έργα 5,2 εκ. ευρώ»

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 9 Μαρτίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...