Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 22:41

Οι επαφές του υποψήφιου δημάρχου Πρέβεζας Γιώργου Νίτσα με τους πολίτες του Δήμου συνεχίζονται

Συνάντηση με δημότες στο Κανάλι πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας  Γιώργος Νίτσας επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ”, το απόγευμα της Δευτέρας 25/9 όπου για ακόμη φορά έγινε αποδέκτης ισχυρών μηνυμάτων αγάπης και στήριξης από τους πολίτες.

Ο υπ. Δήμαρχος  παρουσίασε την πρόταση της “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ”  για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους ενώ τόνισε πως το Κανάλι μπορεί και θα έχει μεγάλο ρόλο στην τουριστική  ανάπτυξη του τόπου μας.

Επόμενος σταθμός ήταν η δημοτική κοινότητα του Ωρωπού την Τρίτη το απόγευμα, όπου ο κ. Νίτσας διαμέσου ανοιχτής συζήτησης με τους πολίτες δέχθηκε την θερμή υποστήριξη των κατοίκων.

Κατά την διάρκεια του εποικοδομητικού διαλόγου ο υπ. δήμαρχος  αφουγκράστηκε τους εύλογους προβληματισμούς των πολιτών που αφορούν από την μία πλευρά βασικά ζητήματα της καθημερινότητάς τους όπως η καθαριότητα, η αγροτική οδοποιία, το νερό,  ο φωτισμός, οι παιδικές χαρές, η αστική συγκοινωνία κλπ και από την άλλη πλευρά έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο ακανθώδες ζήτημα της δημόσιας υγείας, αυτό του Αμιάντου, που ταλανίζει την τοπική κοινωνία του Ωρωπού.

Ο κ. Νίτσας τόνισε ότι καθόλη την διάρκεια αυτής της τετραετίας δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ενέργεια από την δημοτική αρχή για την επίλυση αυτού του τεράστιου και ζωτικής σημασίας προβλήματος.

 

Από μέρους του ο κ. Νίτσας παρέθεσε στους πολίτες, με εύστοχες και ρεαλιστικές απαντήσεις, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης βασιζόμενο στο πρόγραμμα  της “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ” και το οποίο απαντά με ολιστικό τρόπο στα μεγάλα προβλήματα και στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στη δημοτική κοινότητα του Ωρωπού.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών, θα συνεχιστούν οι επίσημες συναντήσεις του επικεφαλής και των υποψηφίων της “ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ” σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού: Κλεισούρα, Παναγιά και Κερασώνας έστειλαν δυναμικό μήνυμα νίκης!

Επόμενο Άρθρο

Λαϊκή Συσπείρωση Πρέβεζας: Περιοδεία και συνάντηση με τους φορείς που δραστηριοποιούνται στο Εμπορικό Λιμάνι Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...