Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 12:34

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στο Φροντιστήριο Φιλολογικών Μαθημάτων της Σπυριδούλας Γεωργοκίτσου

  • Τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ
  • Ολιγομελή τμήματα 4-5 ατόμων

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στο φροντιστήριο φιλολογικών μαθημάτων της Σπυριδούλας Γεωργοκίτσου, όπου απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

  • Μελέτη παιδιών δημοτικού. Κάλυψη κενών σε αδύναμους μαθητές και εξάσκηση χαρισματικών μαθητών.
  • Διδασκαλία όλων των θεωρητικών μαθημάτων του Γυμνασίου (Νεοελληνική Γλώσσα, Αρχαία, Ιστορία, Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, Αρχαία από μετάφραση) με πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο νέο εκπαιδευτικό σύστημα.
  • Διδασκαλία όλων των μαθημάτων της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών (Θεωρητικής Κατεύθυνσης) για μαθητές Λυκείου και Νεοελληνική Γλώσσα για όλες τις κατευθύνσεις. Προετοιμασία για τις Πανελλαδικές από την Β΄Λυκείου.

Γ’ Λυκείου 2020-2021: Νέα Ελληνικά(Γλώσσα-Λογοτεχνία), Κοινωνιολογία, Ιστορία, Αρχαία

Β’ Λυκείου 2020-2021: Νέα Ελληνικά(Γλώσσα-Λογοτεχνία), Ιστορία, Αρχαία, Λατινικά

  • Για πρώτη φορά στην πόλη μας, μαθήματα αρχαίων ελληνικών σε παιδιά από 4 ετών! Η φιλοσοφία, η μυθολογία και η ετυμολογία γίνονται παιχνίδι και οι μικροί μαθητές δεν φορτώνονται με ασκήσεις/εργασίες για το σπίτι.
  • Διδασκαλία ελληνικών ως ξένη γλώσσαμε πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Σκοπός μας η διευκόλυνση όσων έρχονται στην χώρα μας για σπουδές, εργασία ή μόνιμη εγκατάσταση. Αποτελέσματα από το πρώτο 3μηνο!
  • Πλήρη προετοιμασία για ψυχομετρικές εξετάσειςεισαγωγής σε στρατιωτικές, αστυνομικές, πυροσβεστικές σχολές. 100% επιτυχία για τους μαθητές μας που εξετάστηκαν φέτος!
  • Επιπλέον, στο φροντιστήριο γίνονται μαθήματα δημιουργικής γραφής. Δεκάδες ήταν οι  διακρίσεις σε πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς για τους μαθητές μας μέσα στην χρονιά!

Ενημερωνόμαστε κι ακολουθούμε τις αλλαγές του εκπαιδευτικού συστήματος!

Υπεύθυνη: Γεωργοκίτσου Σπυριδούλα, Φιλόλογος

Το φροντιστήριο είναι μέλος της Ο.Ε.Φ.Ε (Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος) και βρίσκεται επί της οδού Αντιγόνου 12, έναντι του 2ου–3ου Γυμνασίου.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6947 54 59 54

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Προηγούμενο Άρθρο

O ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες πληρωμής των επιδομάτων

Επόμενο Άρθρο

Φροντιστήριο Μαθηματικών Παπαγεωργίου Χριστόφορος – Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...