Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 20:44

Οι δηλώσεις Σκιαδαρέση αναστάτωσαν τους επαγγελματίες της Λευκάδας, ζητούν εδώ και τώρα την παραίτησή του

Μία δήλωση και μάλιστα του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρη Σκιαδαρέση, έγινε η αφορμή να ξεσηκωθούν οι επαγγελματίες του νησιού και μάλιστα να ζητούν εδώ και τώρα την παραίτησή του.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτήρισε όλους τους Ηπειρώτες και Αιτωλοακαρνάνες ως ‘’γύφτους”, αφού με δήλωση του στο Facebook, έγραψε: ‘’η Λευκάδα θα γίνει γύφτικος προορισμός με πελάτες από όλους τους γείτονες που θα έρχονται από το πρωΐ, θα μποτιλιάρουν τους δρόμους και τα πάρκιγκ, θα πνίγουν τις παραλίες μας, θα φεύγουν το απόγευμα και θα μας αφήνουν τα σκουπίδια τους, άντε να πιούνε και κανά καφέ (το φαγητό θα είναι σε τάπερ)…

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η δήλωση ξεσήκωσε τους πάντες, ενώ σε μία κίνηση ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου να ηρεμήσει όσους του ‘’χώθηκαν’’, κατέβασε την ανάρτηση και ζήτησε μία απλή συγγνώμη.

Όμως, η οργή και η αγανάκτηση των επαγγελματιών της Λευκάδας από τη μία, αλλά και όλων των Ηπειρωτών και Αιτωλοακαρνάνων από την άλλη, δε σταματά με μία απλή συγγνώμη.

Ζητούν εδώ και τώρα την παραίτησή του και μάλιστα το ίδιο ζητά και η Επιμελητηριακή παράταξη ‘’Επιμελητήριο Όλων’’, με έκτακτη ανακοίνωσή της τα ξημερώματα της Κυριακής. Εκτός από τους επαγγελματίες της Λευκάδας, σειρά έχουν οι δεσμικοί φορείς και δήμαρχοι περιοχών της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας, με πρώτον τον δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας, Γιώργο Αποστολάκη, που ζητά σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο Λευκάδας να καταδικάσει τις δηλώσεις Σκιαδαρέση.

Αντιδράσεις και από τον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας, ο οποίος με ανακοίνωσή του λέει τα εξής: ‘’Με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει και αφορά σχόλια του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία έχουν δημιουργήσει αρνητική εικόνα του νησιού μας στους όμορους νομούς και όχι μόνο, το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας ξεκάθαρα καταδικάζει τέτοιου είδους απόψεις, απ’ όπου και αν προέρχονται” και τονίζει προς κάθε κατεύθυνση, ότι οι απόψεις αυτές είναι καθαρά προσωπικές και δεν εκφράζουν ούτε τον εμπορικό, ούτε τον επαγγελματικό κόσμο της Λευκάδας αλλά ούτε και κανέναν Λευκαδίτη”.

Πάντως σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο σημερινός πρόεδρος του Επιμελητηρίου δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί από τη θέση του, λέγοντας ότι θα συνεχίσει να ηγείτο του θεσμού των επαγγελματιών του νησιού. Βέβαια ο κ. Σκιαδαρέσης εκτός από πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, είναι ιδιοκτήτης επιχειρήσεων σε Λευκάδα και Κέρκυρα, πρόεδρος του Επιμελητηριακού Όμιλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.) η οποία είναι αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ίδρυσαν τα ελληνικά νησιωτικά Επιμελητήρια.

Πάντως ο κ. Σκιαδαρέσης αποτελεί πλέον το ‘’κόκκινο’’ πανί για όλους τους επαγγελματίες του νησιού, οι οποίοι μάλιστα με αναρτήσεις τους τον έχουν τοποθετήσει στη Black List.

Προηγούμενο Άρθρο

Η σελίδα ‘’ Κατσείτε Να Γελάσουμε’’ σατιρίζει Σία Κοσιώνη και Γιάννη Βασιλειάδη

Επόμενο Άρθρο

Χρήστος Λουκούμης (Cubα Beach Bar): ‘’Είμαστε λαός δυνατός και θα τα καταφέρουμε’’

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...