Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 21:08

Οι ακαδημίες της Νικόπολης έκοψαν τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες τους – Η Νικόπολη Εντάσσεται στο πρόγραμμα ασφάλισης της ΟΠΑΠ (video-pics)

Γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Πρέβεζας ”ΟΑΣΗ” το πρωΐ της Κυριακής με την ομάδα μπάσκετ Νικόπολη να κόβει τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες των ακαδημιών της, καθώς επίσης και των αγωνιστικών της τμημάτων.

Το παρών στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Τάσος Δράκος, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας και δεκάδες γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους στην γιορτή του αθλητισμού της οικογένειας της Νικόπολης.

Το καλωσόρισμα στους παρευρισκόμενους έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου Στάθης Σκλαβενίτης, ο οποίος ανακοίνωσε και τα ευχάριστα νέα που έχουν να κάνουν με την ένταξη του συλλόγου στο πρόγραμμα ΥΓΕΙΑΣ και Ασφάλισης του ΟΠΑΠ, με τη Νικόπολη να γίνεται ένα από τα 60 σωματεία Πανελληνίως που εντάσσονται σε αυτό το πρόγραμμα.

Τα ευχάριστα νέα άκουσαν οι γονείς των παιδιών, οι οποίοι και χειροκρότησαν τις προσπάθειες της διοίκησης, η οποία κινείται σε επαγγελματικά πλαίσια.

Σύντομους χαιρετισμούς έκαναν και το μέλος του Δ.Σ Απόστολος Σταυρίδης, καθώς και ο προπονητής των γυναικείων τμημάτων Κώστας Αντύπας.

Την στήριξή τους σε κάθε προσπάθεια του συλλόγου δήλωσαν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου και ο αντιδήμαρχος Φώτης Ζέρβας.

Αμέσως μετά ακολούθησε το κόψιμο όλων των Πρωτοχρονιάτικων πιτών, που έγιναν ανά τμήμα, με τους νικητές των φλουριών να κερδίζουν τσάντες και άλλα δώρα από την ομάδα.

Προηγούμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο «Δρόμος Ζωής» κατά του Καρκίνου στον Δήμο Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Ο Φιλαθλητικός έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...