Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 17:52

Ξεκινούν οι εργασίες στο ΔΑΚ Πρέβεζας Σάββατο πρωΐ

Τις τελευταίες ημέρες τα έντονα καιρικά φαινόμενα άφησαν τεράστιο πλήγμα σε περιοχές της Πρέβεζας, με αθλητικές και όχι μόνο εγκαταστάσεις να έχουν υποστεί ζημιές.

Μια από τις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι και το ΔΑΚ Πρέβεζας, το οποίο υπέστει ζημιές στην ταράτσα του κτιρίου με αποτέλεσμα να υπάρχει εισροή υδάτων εντός του γηπέδου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες σε μπάσκετ, βόλεϊ και ρυθμική γυμναστική, καθώς το ΔΑΚ χρησιμοποείται τόσο για τις προπονήσεις των συλλόγων όσο και για τα πρωταθλήματα.

Μάλιστα την περασμένη Τετάρτη η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Φιλαθλητικού αναγκάστηκε να μεταβεί στο ΔΑΚ Άρτας, προκειμένου να δώσει ένα σημαντικό παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου με αντίπαλο τις Ελπίδες Αμπελοκήπων, τις οποίες κέρδισε και πέρασε στους 8 της Ελλάδας.

Ο Φιλαθλητικός κληρώθηκε να αγωνιστεί την επόμενη Τετάρτη εντός έδρας με την ομάδα του Α.Σ Άρης Θεσσαλονίκης.

Για αυτό τον λόγο πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες στο ΔΑΚ, για να μην αναγκαστεί να ταξιδέψει και πάλι εκτός έδρας.

Να σημειώσουν ότι αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες μπάσκετ των τμημάτων του Σ.Κ. Νικόπολη να γίνουν στην Βόνιτσα.

Επίσης το Σάββατο η ομάδα Κ18 αγοριών του Α.Ο Πρέβεζας βόλεϊ είχε αγώνα προγραμματισμένο με αντίπαλο τον ΑΟ Φιλίας, αλλά αναβλήθηκε, ενώ η ανδρική ομάδα του ΑΟΠ παρόλο που είναι  γηπεδούχος ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή 29/1  για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ερμή  στις 19:00μμ αλλάζοντας την έδρα του αγώνα.

Σήμερα το πρωΐ πήγαν φορτηγά στο ΔΑΚ Πρέβεζας και έστρωσαν χαλίκια, λόγω της αστάθειας του εδάφους από τις βροχές, έτσι ούτως ώστε το Σάββατο πρωΐ να πάει ειδικό καλαθοφόρο όχημα, προκειμένου να ανεβάσει στην στέγη του κλιεστού γυμναστηρίου συνεργείο, το οποίο αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν να προχωρήσουν στην κάλυψη της στέγης, για να μην επαναληφθεί εκ νέου το φαινόμενο της εισροής υδάτων.

Βέβαια αυτό είναι κάτι το προσωρινό, προκειμένου οι σύλλογοι να μην αναγκάζονται να μετακινούντε εκτός Πρέβεζας και αντιμετωπίσουν αργά ή γρήγορα οικονομικά προβλήματα, ενώ στην λήξη των πρωταθλημάτων ο δήμος θα προχωρήσει στην ολική επισκευή της στέγης.

Προηγούμενο Άρθρο

Θανάσης Ανωγιάτης: “Και με τη βούλα παράνομη η απόφαση επιλογής Γενικού Διευθυντή από τη ΔΕΥΑΠ ”

Επόμενο Άρθρο

Παράταση της κατάστασης Εκτακτης Ανάγκης στο Δήμο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...