Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 12:08

Ξεκίνησε το 1ο Διεθνές τουρνουά πετάνκ στην Πρέβεζα – Εκατοντάδες συμμετοχές και από το εξωτερικό (φωτογραφίες-βίντεο)

Ξεκίνησε το 1ο Διεθνές τουρνουά πετάνκ Πρέβεζα 2022, το οποίο διοργανώνεται από το Α.Γ.Σ Πρέβεζα ΄΄Petanque” με την συνδιοργάνωση του Δήμου Πρέβεζας της Π.Ε Πρέβεζας, του Επιμελητηρίου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης.

Στους αγώνες που ξεκίνησαν στα νέα γήπεδα που δημιουργήθηκαν στον χώρο απέναντι από το μνημείο του Ναύτη, συμμετέχουν περισσότεροι από 150 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Τουρκία, Αγγλία, Γαλλία κ.α).

Το παρών στους αγώνες έδωσαν ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Χρήστος Ματσίρας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Νίτσας, Θανάσης Ανωγιάτης και Δημήτρης Καραμανίδης, ο πρόεδρος του Γ.Ν. Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης, η ειδική σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα αθλητισμού Γιώτα Γεωργάκου, η ειδική σύμβουλος του δήμου Πρέβεζας Σέβη Κονταξή και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης Κώστας Χρονόπουλος..

Στους αγώνες συμμετέχουν άντρες και γυναίκες χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες, στις ντουμπλέτες και τριπλέτες με το 1o διεθνές τουρνουά να ολοκληρώνεται στα γήπεδα της Κυανής Ακτής με την πραγματοποίηση των μεγάλων τελικών, οι οποίοι θα μεταδοθούν και τηλεοπτικά από το onprevezanews TV.

Χαιρετισμούς έκαναν ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ Πρέβεζα ΄΄Petanque” Κώστας Νικολός, ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ο οποίος έκανε και την έναρξη των αγώνων και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης Κώστας Χρονόπουλος. Δείτε βίντεο από την έναρξη των αγώνων:

Φωτορεπορτάζ:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Επιτροπή Αγώνα «ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΚΚΑ ΣΟΥΛΙΟΥ»

Επόμενο Άρθρο

Κυριακή 11:00 με 14:00 – Όλη η Πρέβεζα παίζει Δωρεάν Bowling!!!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...