Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 10:18

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος – Ετοιμάζεται μεγάλη φιέστα στην Πρέβεζα (video)

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα διοίκηση, προπονητές, αθλήτριες, αλλά και οι δεκάδες Πρεβεζάνοι που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο ΚΑΠΠΑ 2000 της Θεσσαλονίκης πανηγύρισαν όλοι μαζί την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Pre League κατηγορία γυναικών στο βόλεΐ.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος μόνο τυχαία δεν ήρθε αφού οι στόχοι είχαν τεθεί από την αρχή της προετοιμασίας με την πρόεδρο του συλλόγου Ιφιγένεια Τέφα να δηλώνει:” Στόχος μας είναι μόνο η άνοδος”.

Να λοιπόν όπου με δυσκολίες λόγω της Πανδημίας, με υπέρπροσπάθεια όλων από την οικογένεια του Φιλαθλητικού, οι στόχοι πήραν σάρκα και οστά και όνειρο γίνετε επιτέλους οπραγματικότητα.

Ο Φιλαθλητικός πανηγυρίζει την άνοδό του στην μεγαλύτερη κατηγορία που έχει ανέβει ποτέ σύλλογος από οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα στο νομό Πρέβεζας.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δεκάδες φίλοι της ομάδας ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, άναψαν καπνογόνα, φωνάζοντας προς τα κορίτσια να σηκώσουν το κύπελλο.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τόσο με την Ιφιγένεια Τέφα όσο και με τον προπονητή Πέτρο Παπαδόπουλο, δήλωσε ότι ετοιμάζεται μεγάλη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μία γιορτή που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το βίντεο με τους έξαλλους πανηγυρισμούς εντός και εκτός γηπέδου:

Προηγούμενο Άρθρο

Γιώργος Δημητρίου : “Στηρίζω τις αντιδράσεις των κατοίκων της Καμαρίνας απέναντι στην κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου δίπλα από τον Ιερό Βράχο του Ζαλόγγου”

Επόμενο Άρθρο

Στέλλα Βαρτελάτου – Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: ”Συγχαρητήρια στην Πρωταθλήτρια ομάδα του Φιλαθλητικού”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...