Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 21:07

Ν.Δ: Μαρινάκης και Κονταδάκης επισκέφθηκαν την Άρτα

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε νομούς όλης της Ελλάδας, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου επισκέφθηκαν τον νομό Άρτας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής του νομού Γιώργος Στύλιος, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης Οδυσσέας- Ιωάννης Ζώρας.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με φορείς και να συζητήσουν θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι μόνο, καθώς και μια σειρά από έργα μεγάλης σημασίας.

Στην Άρτα του υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Άρτας Βασίλης Ψαθάς και το μέλος της πολιτικής επιτροπής Τζιανλούκα Ματσίρας.

Τα στελέχη της Ν.Δ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας και την την εταιρία Κολιός όπου συζήτησαν με τους υπεύθυνους για την λειτουργία των μονάδων, αλλά και τυχών προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ακολούθησαν επισκέψεις στον Δήμο Νικολάου Σκουφά, όπου συναντήθηκαν με την Δήμαρχο Ροζίνα Βαβέτση και στην συνέχεια συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Την Τετάρτη επιστρέφουμε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη τον λογαριασμό

Επόμενο Άρθρο

Άγνωστοι κατέστρεψαν υπαίθριο όργανο γυμναστικής (βίντεο-φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...