Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 17:05

ΝΟΔΕ Πρέβεζας: Συλλυπητήριο μήνυμα για το χαμό του Δημήτριου Κατσαούνου

Με  τις ευχές της εκκλησίας μας και σε κλίμα βαθειάς θλίψης, η Πρεβεζάνικη γη, δέχτηκε στην αγκαλιά της, έναν ακόμη αγωνιστή της ζωής. Ο αείμνηστος Δημήτρης Κατσαούνος, πατέρας του Γιώργου Κατσαούνου, μέλους της Π.Ε. της Ν.Δ., δεν είναι πια μαζί μας.

Αγωνιστής της ζωής και μάλιστα στα δύσκολα χρόνια, που τον διέκρινε η ταπεινότητα, η γλυκύτητα και το μειλίχιο της συμπεριφοράς του, καθώς και η ειλικρίνεια στη σκέψη και τον λόγο του. Ένας πατέρας που πολλοί θα ήθελαν, να είναι ο δικός τους πατέρας.

Ένας οικογενειάρχης που αγωνίστηκε με περισσή αγάπη και έγνοια στο διάβα του για να δημιουργήσει την δική του οικογένεια με την σεβαστή του σύζυγο Λευκοθέα.  Αναχώρησε για την Επουράνια Οδό, αφήνοντας και επαληθεύοντας πίσω του την ρήση…” ένα καλό όνομα για την κοινωνία…και μια καλή ψυχή για τον Θεό…”

Το κυριότερο όμως, αφήνει πίσω του, την πιο σημαντική του παρακαταθήκη…οι άξιοι συνεχιστές του, τα δυο του παιδιά, η Αιμιλία και ο Γιώργος.

Ο Μεγαλοδύναμος , ας αναπαύσει εν ειρήνη την ψυχή του αειμνήστου αποθανόντα και ας δώσει κουράγιο και δύναμη στους δικούς του ανθρώπους, απαλύνοντας τον πόνο τους. Αιωνία του η μνήμη.

Νίκος Τζίμας

Πρόεδρος ΝΟΔΕ

Προηγούμενο Άρθρο

Ώρες λειτουργίας της ΔΟΥ Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Lockdown: “Χάνεται” και η 14η Δεκεμβρίου; Ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα για τα Χριστούγεννα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...