Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 6:08

Νικηφόρο το πρώτο τεστ του τουρνουά για τον Φιλαθλητικό (βίντεο-φωτογραφίες)

Ένα δυνατό τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, έδωσε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, ο οποίος κέρδισε στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πρέβεζα, την ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας με 3-0 στα σετ (25-10), (25-14), (25-17).

Το τουρνουά πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο στην Πρέβεζα από τον δήμο Πρέβεζας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύτικας ”Ο Μύτικας” και τον Φιλαθλητικό για φιλανθρωπικό σκοπό, όπου τα έσοδα θα δοθούν στις οικογένειες των θυμάτων, που έχασαν την ζωή του στο εργοστάσιο της Χόχλας.

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου, έχοντας μαζί τους και το νέο απόκτημα του συλλόγου, την Σία Τοτσίδου, κατάφεραν και πήραν μία εύκολη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία, αλλά σε άλλο όμιλο.

Παρόλα αυτά ο Απόλλωνας Πάτρας με ένα νεανικό ρόστερ με μ.ο ηλικίας που έφτανε τα 17 χρόνια, έδειξε καλά στοιχεία και σίγουρα έχει μέλλον στην κατηγορία.

Από την άλλη, τα κορίτσια του Φιλαθλητικού έδωσαν ρεσιτάλ σε άμυνα και επίθεση, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, με τον Πέτρο Παπαδόπουλο να βγάζει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα.

Το τελικό 3-0 κρίνεται δίκαιο για τον Φιλαθλητικό, ο οποίος αύριο θα δώσει δύο παιχνίδια.

Στις 11.30 το πρωΐ στο ΔΑΚ Πρέβεζας θα αντιμετωπίσει την ομάδα Ναύαρχος Βότσης, ενώ στις 17.30 θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Πρωταθλητών Πεύκων, ομάδες που αγωνίζονται στην Pre League.

Και τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι του onprevezanews.gr στο Youtube.

Τα ρόστερ των δύο ομάδων:

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Παπαδόπουλος Πέτρος): Τοτσίδου, Κοσμίδου, Μητσοπούλου, Σιούλα, Κούκα, θεοδωράκη, Ζιώγου, Valeria, Ηλιάδη, Πατακιάρα, Μέλου.

Απόλλων Πατρών (Καγιαλή Ελένη): Μπρούμα Χριστιάνα, Μπρούμα Αργυρώ, Ανυφαντάκη, βασιλειάδη, Τσακμακίδη, Σταματέλου, Δόβρου, Κουδούνα, Κούρκουλου, Κουραχάνη, Ηλιοπούλου, Σπυροπούλου, Πόλη.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Σαν ”τρένο” πέρασαν οι έφηβοι της Νικόπολης την Λευκάδα με 54-28

Επόμενο Άρθρο

Πλήθος κόσμου στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Λάκη Παππά (βίντεο-φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...