Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 11:24

Νεότερες εξελίξεις με το θετικό κρούσμα

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε νεαρός άντρας που ζει μόνιμα στην Πρέβεζα, μετά από δείγμα που δόθηκε χθες στο νοσοκομείο της πόλης.

Ο νεαρός άντρας δεν ανήκει στην ομάδα επαφών του 57χρονου που είχε βρεθεί θετικός πριν από ημέρες στην Κοζάνη και αυτό είναι κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα τις αρχές, οι οποίες είναι σε επιφυλακή.

Μάλιστα ο νεαρός άντρας προσήλθε στο νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα, για αυτό και οι γιατροί του έδωσαν προληπτική φαρμακευτική και πήγε στο σπίτι του όπου θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες όπως προβλέπεται.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του νεαρού είναι συνεργάσιμοι με τις αρχές, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία δειγματοληψίας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός δεν ταξίδεψε στο εξωτερικό και πρόκειται για ένα εσωτερικό κρούσμα.

‘’Το ζήτημα είναι να περιορίσουμε την διασπορά και έχουμε κινήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες’’ μας δήλωσε στέλεχος Υγείας της Πρέβεζας.

Ωστόσο στο νοσοκομείο της Πρέβεζας υπάρχει συναγερμός, ενώ όλα τα εμπύρετα περιστατικά αντιμετωπίζονται ως ‘’ύποπτα’’.

‘’Είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση στο νοσοκομείο Πρέβεζας’’ δήλωσε το στέλεχος υγείας…

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νέο ρεπορτάζ.

Προηγούμενο Άρθρο

Θετικό κρούσμα κορονοϊού στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Κρούσμα κορονοϊού: Όλες οι ιχνηλατήσεις του νεαρού άντρα έδωσαν δείγμα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...