Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 15:40

Νερό: Το πολυτιμότερο αγαθό είδος προς εξαφάνιση στην Πρέβεζα

Το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο που είναι το νερό,  είναι τα τελευταία χρόνια ένα είδος προς εξαφάνιση για την Πρέβεζα, αφού για ακόμη μια φορά υπάρχουν τεράστια προβλήματα σε πολλές περιοχές, με επαγγελματίες και ιδιώτες να διαμαρτύρονται έντονα για την κατάσταση αυτή.

Ο νομός της Πρέβεζας με τις πηγές του Αγ. Γεωργίου να τροφοδοτεί του Δήμους Πρέβεζας, Ζηρού, Λευκάδας, Άρτας και όμως κάθε καλοκαίρι αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, αφού η πίεση του νερού είναι τόσο χαμηλή, ενώ σε πολλές περιοχές το νερό δεν φτάνει καν.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις κυρίως στις παραλιακές περιοχές να αναγκάζονται να βρουν άλλες λύσεις, ενώ στα σπίτια οι νοικοκυρές να μαγειρεύουν και να κάνουν μπάνιο την οικογένειά τους με εμφιαλωμένα νερά.

‘’Εμείς πληρώνουμε λογαριασμούς, δίνουμε χρήματα στη ΔΕΥΑΠ, γιατί τόσα χρόνια δεν κάνουν έργα, προκειμένου να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Ποιος ευθύνεται τελικά για την κατάντια μας’’ λένε πολλοί επιχειρηματίες και νοικοκυριά.

Περιοχές όπως Ταράνα, Βαθύ δεν έχουν σχεδόν καθόλου νερό, ενώ κάποιες άλλες βλέπουν το νερό με το σταγονόμετρο.

Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο και με δεδομένο ότι ζούμε υπό τον φόβο του Κορονοϊού, πολλοί κάτοικοι που δεν έχουν νερό μας δηλώνουν ότι θα αναγκαστούν να πάνε ακόμα και στον εισαγγελέα, προκειμένου να βρεθούν οι υπεύθυνοι.

Μάλιστα και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας παροτρύνει τους κατοίκους και τους επαγγελματίες να πάνε στις αρχές, προκειμένου να βρούνε το δίκιο τους, κάτι που δείχνει ότι η κατάσταση αυτή δεν ήταν εις γνώση του και πως έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο.

Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ:

‘’Όσοι έχετε προβλήματα με την επιχείρηση για τις υπηρεσίες τις μπορείτε να πάτε και στις αρχές. Ο πολίτης έχει δίκιο και θέλει τις παροχές που πρέπει να έχει αφού ζητάμε να μας πληρώνει. Ας βγάλουμε τη σεζόν όπως μπορούμε και θα τα πούμε όλα. Κάποιοι πρέπει να ντρέπονται που έφτασαν την κατάσταση μέχρι εδώ μέσα και έξω από την επιχείρηση. Και να ξέρετε εγώ θα μιλάω δεν θα ανεχθώ πλέον τίποτα και από κανένα.’’

Προηγούμενο Άρθρο

Υποχρεωτικά με κάρτα αγορές ίσες με το 1/3 του εισοδήματος

Επόμενο Άρθρο

Σάββατο βράδυ με ένα βενζινάδικο ανοικτό η Πρέβεζα;

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...