Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 11:46

Νεκρός βρέθηκε ο 29χρονος που αγνοούνταν στον Αμβρακικό

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγο από ψαράδες της περιοχής ο 29χρονος μουσικός από το Ευρυτανία που αγνοούνταν από την Πέμπτη στην θαλάσσια περιοχή του Αμβρακικού, όταν και είχε πάει με φίλο του με βάρκα για ψάρεμα.

Οι δύο φίλοι λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή έπεσαν στην θάλασσα, όταν η βάρκα τους αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να αγνοούνταν από εκείνη την ημέρα.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το συμβάν, πλωτά σκάφη του λιμενικού, αεροπλάνα, ελικόπτερα, δύτες του λιμενικού και της ΛΕΚ Πρέβεζας, αλιευτικά σκάφη, χειριστές drone και δεκάδες εθελοντές χτένιζαν την ευρύτερη περιοχή, τόσο από αέρος, όσο από στεριά και θάλασσα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι έρευνες επισήμως σταμάτησαν την Τρίτη 31 Αυγούστου με την οικογένεια του αγνοούμενου μέχρι εκείνη την στιγμή να ζητά να συνεχιστούν, κάτι που έγινε μόνο από ερασιτεχνικά σκάφη και εθελοντές.

Δυστυχώς όμως για τον 29χρονο, το άψυχο σώμα του βρέθηκε το πρώΐ της Τετάρτης στην θαλάσσια περιοχή του Μενιδίου από αλιείς οι οποίοι ενημέρωσαν το λιμενικό σταθμό Αμφιλοχίας και εκείνοι με την σειρά τους το Λιμεναρχείο της Πρέβεζας.

Πλωτό του λιμενικού, πήγε στην περιοχή και πήρε το πτώμα του 29χρονου Τάσου Κόπανου και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άρτας, προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

Δυστυχώς έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο η είδηση με τον 29χρονο μουσικό να φεύγει τόσο άδικα από τη ζωή.

Προηγούμενο Άρθρο

Σ.Κ Νικόπολη Πρέβεζας: Έναρξη ακαδημιών

Επόμενο Άρθρο

Στο 97% έφτασε το ποσοστό εμβολιασμού των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...