Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 8:59

Νεάνιδες: Ήττα για τη Νικόπολη από το IBC Ιωαννίνων (video-pics)

Την ήττα γνώρισαν οι νεάνιδες της Νικόπολης, οι οποίες αντιμετώπισαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΔΑΚ Πρέβεζας την ομάδα IBC Ιωαννίνων.

Τα κορίτσια του Κώστα Αντύπα με πολλά λάθη τόσο στην άμυνα, αλλά κυρίως στην επίθεση ηττήθηκαν με 51-42 (6-15), (26-28), (34-38), (42-51).

Οι νεάνιδες της Νικόπολης από την αρχή του αγώνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ κυνηγώντας τις φιλοξενούμενες καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Η βοηθός προπονητή του Κώστα Αντύπα, Λίνα Σταμάτη μίλησε στην κάμερα του Onsport TV, κάνοντας λόγο για σημαντικές απουσίες που είχε η ομάδα, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα, ενώ όπως τόνισε η ομάδα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να προσφέρει πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις όπως κάνει πάντα.

Διαιτητές: Θώμος – Πλιάκος

Σ.Κ. Νικόπολη (Αντύπας – Σταμάτη): Μπάμπη, Κωστή, Μικρούλη, Κυζιροπούλου, Παππά, Τούση, Λιάλιου, Ντάστα-Μαστρογίαννη Ν, Γκοράτσα, Μπάκα, Ντάστα-Μαστρογιάννη Αθ., Σουλιώτη.

IBC Ιωάννινα(Αυγερινός): Γκλίβανου,Γκαρόζη Λ., Μπαρτζώκα, Παππά, Γκορόζη Η., Μαρκοπούλου, Μιρτσέκη Ν., Τσίλη, Μιρετσέκη Α., Κατσάνου, Κανελοπούλου.

Προηγούμενο Άρθρο

Τι κατέγραψε η κάμερα του Onsport στο Φιλαθλητικός-Σταυρούπολη (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Εμπορικός Σύλλογος: Ενημέρωση για τις Χειμερινές εκπτώσεις 2023

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...