Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 14:57

Να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ και να πουν ναι στην αλλαγή κάλεσε τους πολίτες η Στέλλα Βαρτελάτου

Αισιόδοξη για την εκλογική επιτυχία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δηλώνει η υποψήφια βουλευτής Ν.Πρέβεζας Στέλλα Βαρταλάτου. Μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και στην εκπομπή “Νωρίτερα δε γίνεται” με τη δημοσιογράφο Αθηνά Παππά. υπογραμμίζει ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ διεκδικεί στις εκλογές της απλής αναλογικής ισχυρό ποσοστό.

“Η Πρέβεζα έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα” και το ΠΑΣΟΚ έχει ολοκληρωμένες και κοστολογημένες προτάσεις είπε η κ. Βαρτελάτου και αναφέρθηκε στις οκτώ παρεμβάσεις αναλύοντας ενδεικτικά τα θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, την παιδεία, τις υποδομές αλλά και τον πρωτογενή τομέα.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ μιλάει για ένα δημόσιο σύστημα υγείας με ενισχυμένα νοσοκομεία και Κέντρα υγείας, ένα ΕΣΥ και πάλι ισχυρό και αποτελεσματικό, όπως αρμόζει στην ιστορία και την ταυτότητα της παράταξης, που το οραματίστηκε και το έκανε πράξη, πάρχει στρατηγικός σχεδιασμός για τον πρωτογενή τομέα ώστε να γίνει βασικός άξονας της περιφερειακής ανάπτυξης.

Η κ. Βαρτελάτου μίλησε και για το λιμάνι της Πρέβεζας και το master plan και στάθηκε στην ολοκλήρωση του έργου της ανατολικής προβλήτας, για το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων είπε πως η απόφαση για την μεταφορά του δεν έχει ακόμη ανατραπεί, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω μια συλλογικής και δυναμικής αντίδρασης, ενώ απέρριψε στο σύνολό τους τις αντικυνηγετικές προβλέψεις με αφορμή το νομοσχέδιο .

Η κ. Βαρτελάτου κάλεσε τους νέους να ψηφίσουν στις εκλογές της 21ης Μαίου να στηρίξουν ΠΑΣΟΚ και να πουν ναι στην αλλαγή.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Η 17η Μαῒου Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης

Επόμενο Άρθρο

Τοποθέτηση Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου σχετικά με την κατασκευή Φωτοβολταικού Πάρκου στην Καμαρίνα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...