Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 22:13

”Να παραμείνει το Τμήμα Λογιστικής στην Πρέβεζα” τίτλος βίντεο με πρωτοβουλία πολιτών

Ένα ”καυτό” θέμα για το οποίο ακόμη δεν υπάρχει οριστική απόφαση είναι αυτό της γνωμοδότησης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την μεταφορά του τμήματος Λογιστικής από την Πρέβεζα, στην πρωτεύουσα της Ηπείρου τα Ιωάννινα.

Δημοτικά Συμβούλια, Περιφερειακά συμβούλια, ψηφίσματα, συνεντεύξεις, απόψεις, και διαγγέλματα και ακόμη κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον του τμήματος.

Το περιβόητο ραντεβού με την αρμόδια υπουργού Παιδείας Νίκη Κεραμέως με τον Βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Στράτο Ιωάννου και τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, ακόμη δεν έχει κλειστεί.

Έτσι βλέποντας αυτό, πολίτες της Πρέβεζας, προχώρησαν στην δημιουργία ενός βίντεο, μετά από την ιδέα του συμπολίτη μας Βασίλη Ευαγγέλου, και μέσα σε 147 δευτερόλεπτα είπαν όλη την αλήθεια, που οι υπεύθυνοι όλων των θέσεων δεν θέλουν να την δουν.

Ένα βίντεο μέσα από το οποίοι παρουσιάζονται δύο διαφορετικές εικόνες, από την μία οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Πρέβεζας και από την άλλη οι άθλιες συνθήκες μαθημάτων των σπουδαστών της Οικονομικής σχολής Ιωαννίνων.

Η πρόταση των πολιτών είναι από την μία η παραμονή του τμήματος της Λογιστικής στην Πρέβεζα και η μεταφορά του Οικονομικού τμήματος επίσης στην Πρέβεζα, δημιουργώντας έτσι μία δυνατή σχολή.

Οι πολίτες προτείνουν, το υπουργείο θα πάρει οριστική απόφαση;

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Το τμήμα ”Διασώστες-πλήρωμα ασθενοφόρου” του ΙΕΚ Πρέβεζας έκανε δωρεά στο ΕΚΑΒ Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (9):Ο Πρύτανης ”σφυρίζει” ακόμα για Ιωάννινα – Η Νίκη Κεραμέως πότε θα αποφασίσει;

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...