Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 14:54

Να πέσουν οι μάσκες τώρα – Τέλος οι εκβιασμοί των δημοσιογράφων

Πριν από λίγες ημέρες γίναμε μάρτυρες, ενός σχολίου που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ ο πρώην νομάρχης Πρέβεζας και νυν σχολιαστής σε Μ.Μ.Ε Βασίλης Ιωάννου και πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ιωάννου έγραψε τα εξής:

Πρόσωπο που θεωρεί εαυτόν “πολιτικό παράγοντα”, προσέγγισε ιδιοκτήτη Μέσου Ενημέρωσης, με το οποίο συνεργάζομαι εδώ και 2 χρόνια και με “άκομψο” πραγματικά τρόπο του απαίτησε:

” Ή ο Βασίλης Ιωάννου θα δηλώσει δημόσια ότι δεν θα εμπλακεί στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές ή διαφορετικά θα πρέπει να διακόψετε τη συνεργασία μαζί του….”

Σας φαντάζει ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ, να συνέβη αυτό στις μέρες μας;;;

Και όμως, είναι απολύτως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ περιστατικό, για το οποίο προσώρας δίνω μόνο μία ερμηνεία:

* Κάποιοι την πολιτική μας μεγαλοψυχία την εξέλαβαν ως αδυναμία….και δυστυχώς έκαναν λάθος. Το μόνο που κατάφεραν είναι να μας πεισμώσουν!!!!

Ελπίζω σύντομα να καταλάβουν το λάθος και να επανορθώσουν.

Οι συγκεκριμένες κατηγορίες για εκβιασμούς δημοσιογράφων και σχολιαστών σε Μ.Μ.Ε είναι κάτι το πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Πρέβεζας και σίγουρα δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο.

Εγώ προσωπικά που ασχολούμαι από την θέση του δημοσιογράφου τα τελευταία 30 χρόνια, ζητώ από τον ιδιοκτήτη του Μ.Μ.Ε, που επικαλείται ο κ. Ιωάννου να βγει ανοικτά και να πει ποιος ‘’πολιτικός παράγοντας’’ είναι εκείνος ο οποίος απαίτησε τα όσα αναφέρονται στην καταγγελία εδώ και τώρα.

Πρώτον για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία όλων των Μ.Μ.Ε της Πρέβεζας, αλλά και από την άλλη να μην αφήνονται υπονοούμενα για όλους τους πολιτικούς παράγοντες του νομού μας.

Να πέσουν οι μάσκες εδώ και τώρα – όχι στον εκβιασμό των δημοσιογράφων.

Η καταγγελία πάντως του κ. Ιωάννου έγινε στις 14 Απριλίου, με τον ιδιοκτήτη του Μ.Μ.Ε που συνεργάζεται και επικαλείται να μην έχει βγει να δώσει περισσότερα στοιχεία. Ποιος ο λόγος; Μήπως τελικά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο; Αν όχι ο κ. Ιωάννου οφείλει να κατεβάσει το συγκεκριμένο σχόλιο.

Δεν μπορεί σε μία μικρή πόλη την οποία ζούμε να αφήνονται να αιωρούνται τέτοιου είδους καταγγελίες, γιατί ως γνωστόν ο καθένας γνωρίζει τον άλλον…

Τέτοιους είδους πρακτικές θυμίζουν άλλες εποχές, που θέλω να ελπίζω ότι πέρασαν ανεπιστρεπτί, εκτός αν ορισμένους τους κυνηγάει το παρελθόν.

Ωστόσο αν κάποιος διαβάσει το σχόλιο στο τέλος θα διαπιστώσει ότι ο κ. Ιωάννου μιλάει πολιτικά και μάλιστα στον πληθυντικό. Μήπως τελικά υπάρχει κάτι άλλο που μόνο οι παραπάνω γνωρίζουν;

Όπως και να έχει η ιστορία θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος και μερικές απαντήσεις στον κόσμο της Πρέβεζας.

Δεν μπορεί να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι…

Γιάννης Βασιλειάδης

Προηγούμενο Άρθρο

5ος ο Σταγογιαννάκης του ΕΥ ΖΗΝ στην σφαίρα στο 6ο κύπελλο ρίψεων

Επόμενο Άρθρο

Ο αρχισκαουτερ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κώστας Λαγωνίδης στην Πρέβεζα – Συνάντηση με Σπύρο Ρεκατσίνα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...