Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 8:02

Νίκος Χαρδαλιάς: Επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις φύλαξης των εμβολίων στα Ιωάννινα

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς επρόκειτο να βρεθεί στην πόλη για αυτό το λόγο την περασμένη Τετάρτη, κάτι ωστόσο που τελικά δεν έγινε εφικτό λόγω της ομίχλης  που επικρατούσε.

Στη Συνεταιριστική Φαρμακαποθήκη Ηπείρου βρίσκονται ήδη τα ψυγεία που θα συντηρούν τα εμβόλια της Pfizer. Τον Υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρης Μαυρογιώργος και εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Σημειώνεται ότι  η διαδικασία του εμβολιασμού στα Ιωάννινα θα ξεκινήσει την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στο ΠΓΝΙ  με τα 40 πρώτα εμβόλια και διαδοχικά  θα συνεχιστεί  μέχρι και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 με επίσης 40 εμβόλια.

Συνολικά στο ΠΓΝΙ την πρώτη εβδομάδα θα γίνουν 240 εμβόλια.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, από τις 4 έως τις 20 Ιανουαρίου θα εμβολιαστεί όλο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου για να ακολουθήσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού της περιοχής  και σε αυτό θα συμβάλλουν τα Κέντρα Υγείας του νομού Ιωαννίνων αλλά και τα δύο νοσοκομεία της πόλης.

Με την αυτοψία στα Γιάννινα ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση στα πέντε hubs που θα λειτουργήσουν συνολικά.

«Η εκπαίδευση έχει ολοκληρωθεί. Την Τρίτη θα γίνει μία μεγάλη προσομοίωση με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων και νομίζω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν συμβάλει, να ευχαριστήσω για άλλη φορά την Περιφέρεια, γιατί είναι εδώ παρούσα και σε αυτή την περίπτωση, εξασφαλίζοντας άμεσα εξοπλισμούς που τους χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να έχουμε τους καλύτερους δυνατούς όρους ασφάλειας και για την εφοδιαστική αλυσίδα και για την υποδομή καθ’ αυτή», τόνισε στις δηλώσεις του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με το epiruspost.

ΦΩΤΟ: epiruspost

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκινάμε: Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης, Τσιόδρας, Μητροπολίτης Ναυπάκτου, νοσηλεύτρια οι πρώτοι που εμβολιάζονται

Επόμενο Άρθρο

Ανασκόπηση 2020 – Ένας χρόνος φεύγει, ένας χρόνος έρχεται (ΑΠΡΙΛΙΟΣ)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...