Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 20:11

Νίκος Ζαχαριάς: ‘’Η Πάργα είναι ένας τόπος που θα τον ερωτευτείτε’’

Ο Δήμαρχος Πάργας, Νίκος Ζαχαριάς, μας υποδέχθηκε στο γραφείο του και μίλησε στην κάμερα του onprevezanews.gr, για τα νέα δεδομένα και την επιστροφή στην κανονικότητα μετά τη σταδιακή άρση των περιορισμών λόγω κορονοϊού.

‘’Η Πάργα ζει για τον τουρισμό, είναι ένας από τους πιο φημισμένους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από άλλες πόλεις. Περιμένουμε τους επισκέπτες να περάσουν ξέγνοιαστες διακοπές΄’ τόνισε ο κ. Ζαχαριάς.

Σημαντικό ρόλο στην τουριστική Πάργα παίζουν και οι δημότες και οι εθελοντές γενικότερα, όπου πριν από λίγες ημέρες προχώρησαν στον καθαρισμό του κάστρου της Πάργας. ‘’Η Πάργα ανήκει στους δημότες της και αυτό το γνωρίζουν. Οι δημότες μας έχουν τον κύριο ρόλο σε κάθε τι που γίνεται στην όμορφη Πάργα μας. Είμαστε δίπλα σε κάθε τι που χρειάζονται’’ δήλωσε ο δήμαρχος Πάργας.

Ο Νίκος Ζαχαριάς μίλησε ακόμα και για τις τιμές των δωματίων, τονίζοντας ότι υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια, ενώ στην Πάργα ο επισκέπτης μπορεί να κάνει πολλές δραστηριότητες. Τέλος ο δήμαρχος Πάργας κάνοντας ένα κάλεσμα σε όλους μας είπε: ‘’Όποιος επισκεφθεί την Πάργα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την ερωτευθεί και θα έρθει ξανά…’’

Δείτε την συνέντευξη στο onprevezanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Πάργα ‘’η πριγκίπισσα του Ιονίου’’ σε μαγεύει (φωτογραφίες και βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Ο Φώτης Ζέρβας και εθελοντές, καθάρισαν το λιμανάκι του Παντοκράτορα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...