Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:05

Νίκος Γεωργάκος: ”Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των πολιτών…”

Η Π.Ε Πρέβεζας, μπορεί να είναι ο μοναδικός νομός έχοντας το κίτρινο χάρτη στην ημερήσια αναφορά του ΕΟΔΥ και να κρατά μία σταθερή πορεία στην Πανδημία του κορονοϊού, ωστόσο όπως τονίζει ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζεται και θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί, για να μην πάνε ”στράφει” οι προσπάθειες όλων μας,

Ο Δήμος Πρέβεζας από την πλευρά του θα συνεχίζει να κάνει σε πολλά σημεία της πόλης, αλλά και των δημοτικών ενοτήτων πολλά rapid test, και ζητά την προσέλευση των δημοτών.

”Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη. Θέλουμε να βγούμε όλοι μας νικητές από την Πανδημία. Να επιστρέψουμε πίσω στις ζωές μας τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας. Ο Δήμος να συνεχίσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί” δήλωσε ο Νίκος Γεωργάκος, για να συνεχίσει: ” Τόσο εγώ, όσο και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Covid-19 Γιάννης Δαρδαμάνης είμαστε σε συνεχή επαφή με όλους τους αρμόδιους με τους οποίους έχουμε άριστη συνεργασία. Μην ξεχνάμε ότι μέσα από αυτή την συνεργασία έχουμε τα θετικά αποτελέσματα στην πόλη μας΄΄.

Στόχος του Δημάρχου η διαδικασία rapid test σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, τόσο στους υπαλλήλους, όσο και σε δημότες είναι να εντατικοποιηθούν, ενώ οι απολυμάνσεις ήδη γίνονται ολοένα και πιο τακτικές σε δημόσιους χώρους.

”Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τους δημότες μας, οι οποίοι δείχνουν σεβασμό και έχουν καταλάβει πόσο δύσκολες καταστάσεις περνάμε. Επίσης με όλες μας τις δυνάμεις θα σταθούμε και δίπλα στους επαγγελματίες της πόλης μας” δηλώνει ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Ένα επίσης σημαντικό γεγονός είναι και οι συχνές δειγματοληψίες των λυμάτων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπου τα αποτελέσματα δείχνουν την αλήθεια, ότι η Πρέβεζα είναι μία καθαρή πόλη.

Είμαστε λίγο πριν τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, στα σχολεία επιστρέφουν οι μαθητές μας, ακολουθεί η εστίαση, ο τουρισμός, η Πρέβεζα είναι ασφαλής και πρέπει να παραμείνει. Αυτό πρέπει να είναι και το σύνθημά μας.

Να σημειώσουμε ότι την Παρασκευή στον χώρο της πρώην λαϊκής αγοράς θα πραγματοποιηθούν εκ νέου δωρεάν rapid test στους δημότες σε συνεργασία με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Προηγούμενο Άρθρο

Το self test βήμα – βήμα – Δείτε το επίσημο βίντεο

Επόμενο Άρθρο

Κανένα θετικό κρούσμα σε Καναλάκι και Πάργα μετά από τα rapid test

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...