Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 1:09

Νίκος Γεωργάκος ‘’Μεγάλη σχολή η διοίκηση του Νοσοκομείου’’ (video)

Οι αναμνήσεις και οι εικόνες πολλές για τον σημερινό δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, ο οποίος βρέθηκε το πρωΐ της Πέμπτης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του θυμήθηκε την θητεία του ως πρόεδρος του Νοσοκομείου τις χρονιές 2014 και 2015, τονίζοντας ότι το ‘’Είναι μεγάλη σχολή η διοίκηση του Νοσοκομείου’’.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας αναφέρθηκε στο νέο Νοσοκομείο λέγοντας ότι από πλευράς δήμου είναι όλα έτοιμα και το μόνο που απομένει είναι η πολιτική απόφαση.

‘’Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια λόγω της Πανδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοικητικούς υπαλλήλους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάστηκαν σκληρά και δούλεψαν ως μια αλυσίδα για να βγουν σωστά αποτελέσματα για τους δημότες. Αυτή η αλυσίδα ήταν και παραμένει δυνατή.

Ο Νίκος Γεωργάκος μίλησε τέλος για την πρόσφατη επίσκεψη που είχε ο ίδιος με εκπροσώπους δημοτικών παρατάξεων στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, μεταφέροντάς του όλα τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το Νοσοκομείο, κυρίως την έλειψε ιατρικού προσωπικού και την υποστελέχωση σε αρκετά τμήματα.

Προηγούμενο Άρθρο

Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος: “Είναι ανάγκη για την Πρέβεζα η ανέγερση νέου Νοσοκομείου” (video)

Επόμενο Άρθρο

Η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Πρέβεζας κόβει την Πρωτοχρονιάτιη πίτα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...