Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 8:19

Νίκος Γεωργάκος: ”Δεν ενδιαφέρομαι για την Βουλή, αλλά για τον Δήμο μας…” (βίντεο)

Ξεκάθαρος ήταν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος στην ραδιοφωνική εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και τον Γιάννη Βασιλειάδη, το απόγευμα της Τρίτης 17 Αυγούστου ότι δεν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει μία βουλευτική έδρα στις εθνικές εκλογές, αλλά μία ακόμη ”ψήφο εμπιστοσύνης” για τον Δήμο Πρέβεζας.

”Το έχω ξαναπεί δημόσια, για την ολοκλήρωση έργων στον δήμο είναι λογικό να επιδιώκεις και μία δεύτερη θητεία. Προσπαθούμε εγώ και οι συνεργάτες μου να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο το ψηφοδέλτιό  μας, για μία ακόμη θητεία. Για κάποιους που δουλεύουν συνέχεια συνεχίζουμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει φυσικά, ωστόσο δεν είναι μόνο τα κομματικά κριτήρια” είπε ο Νίκος Γεωργάκος.

Όλος ο συνδυασμός κάνει προσπάθεια…

”Εγώ και οι συνεργάτες μου προσπαθούμε για το καλύτερο. Είμαστε μία μικρή ομάδα που συμπληρώνεται από τον Βαγγέλη Ροπόκη και το Φώτη Ζέρβα που προέρχονται από άλλον συνδυασμό. Είμαστε λίγοι και προσπαθούμε να διαχειριστούμε την καθημερινότητα των πολιτών μας…” τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας.

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Φωτιά Κυψέλη – Συνεχίζει να καίει το βουνό (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Έσβησε η φωτιά στην Κυψέλη – Συγχαρητήρια Νίκου Ζαχαριά στους πυροσβέστες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...