Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 16:11

Νέος παγκόσμιος τίτλος για τον φωτογράφο Βαγγέλη Γιωτόπουλο

Ο Βαγγέλης Γιωτόπουλος δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα, αφού η μεγάλη αγάπη που έχει για την φωτογραφία δεν σταματά.

Έτσι πριν από λίγες ημέρες πρόσθεσε στην τεράστια τροπαιοθήκη του έναν ακόμη παγκόσμιο τίτλο, αυτή την φορά στην κατηγορία γάμου, που δεν είναι η πρώτη, αλλά δεν θα είναι και η τελευταία.

Ο Βαγγέλης Γιωτόπουλος κατέκτησε την 1η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό της ομοσπονδίας Fswpp με έδρα το Λονδίνο, για τον μήνα Φεβρουάριο.

Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό συμμετέχουν φωτογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο και οι φωτογραφίες του έχουν ως θέμα τον γάμο.

Κάθε μήνα γίνεται ένας διαγωνισμός μέσα από τον οποίο αναδεικνύεται ένας νικητής. Κάθε τέλος του χρόνου συγκεντρώνονται οι νικητές, μέσα από τους οποίους βγαίνει ο φωτογράφος της χρονιάς, τίτλο που έχει ήδη ο δικό μας Βαγγέλης Γιωτόπουλος.

Το onprevezanews.gr μίλησε με τον Βαγγέλη Γιωτόπουλο ο οποίος μας είπε: ” οι συνθήκες είναι δύσκολες λόγω κορονοϊού. Ωστόσο συμμετείχα στον διαγωνισμό και κέρδισα το πρώτο βραβείο για τον μήνα Φεβρουάριο. Δεν σταματάω εδώ. Θα συνεχίσω να συμμετέχω σε διαγωνισμούς, άλλωστε μην ξεχνάτε ότι η φωτογραφία είναι μία από τις μεγάλες μου αγάπες εκτός της οικογένειάς μου΄΄.

Στα βήματα του Βαγγέλη βρίσκονται εδώ και χρόνια και τα δύο του παιδιά, με τον Αλέξανδρο να ακολουθεί τον πατέρα του με μεγάλη επιτυχία.

Όσον αφορά την κόρη του την Ράνια, εκείνη είναι το στήριγμα στις ψηφιακές μεταμορφώσεις.

Και οι τρεις μαζί αποτελούν την ομάδα για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.

Δείτε την φωτογραφία με την οποία κατέκτησε την 1η θέση:

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 466 διασωληνωμένοι, 53 θάνατοι, 1.142 κρούσματα – 1 Π.Ε Πρέβεζα, 18 Π.Ε Ιωαννίνων, 6 Π.Ε Άρτας και 4 Π.Ε Θεσπρωτίας

Επόμενο Άρθρο

Μήνυμα Κώστα Μπάρκα για την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Η αλήθεια σου, αλήθεια μου και καθήκον μου να την υπερασπιστώ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...