Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 22:05

Νέες υπερσύγχρονες ράμπες ΑΜΕΑ για τις παραλίες της Πρέβεζας

Με 3 νέες υπερσύγχρονες ράμπες που θα βοηθούν τα άτομα με κινητικά προβλήματα, να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στις παραλίες της Πρέβεζας, προμηθεύτηκε ο Δήμος Πρέβεζας.

Οι νέες ράμπες είναι ελληνικής κατασκευής και το όνομά τους ”SEA ACCESS’‘, ζυγίζουν 250 κιλά, έχουν μήκος περίπου 15 μέτρα και είναι εύκολες τόσο στο άνοιγμα, όσο και το κλείσιμό τους, ενώ ο χειρισμός, μπορεί να γίνει είτε από το άτομο με τα κινητικά προβλήματα, είτε ακόμη και από τον συνοδό τους.

Οι τρεις νέες ράμπες θα τοποθετηθούν τους θερινούς μήνες στις παραλίες Κυανή Ακτή, Μονολίθι και Βράχος και θα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τους πύργους ναυαγοσωστών, οι οποίοι θα μπορούν να επεμβαίνουν σε περίπτωση που το άτομο με κινητικά προβλήματα, χρειαστεί βοήθεια.

Το μέλος του Συλλόγου ΑΜΕΑ ”Ελπίδα” Πρέβεζας Δημήτρης Γκόλιας, βρέθηκε στην παρουσίαση της λειτουργίας της ειδικής ράμπας από την υπεύθυνη εταιρία και εξηγεί στην κάμερα του onprevezanews.gr τον τρόπο με τον οποίο το άτομο με κινητικά προβλήματα θα την χρησιμοποιήσει.

Δείτε το βίντεο:

Ο υπεύθυνος της εταιρίας κ. Αντώνης Μαντελάκης μιλώντας στην κάμερα του onprevezanews.gr, εξήγησε τον τρόπο με το οποίο λειτουργούν οι ράμπες, καθώς επίσης και το πόσο εύκολα είναι να χρησιμοποιηθούν από τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του onprevezanews.gr:

Τέλος ο Δημήτρης Γκόλιας μέλος του Συλλόγου ΑΜΕΑ ”Ελπίδα” ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο για την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε, καθώς επίσης και όλους τους υπαλλήλους που βοήθησαν στο να αγοραστούν αυτές οι υπερσύγχρονες ράμπες.

Προηγούμενο Άρθρο

Θεσπρωτία: Συνελήφθη να φωτογραφίζει ανήλικα κορίτσια

Επόμενο Άρθρο

Στη διάθεση των πολιτών η δημοτική πλατφόρμα ανακύκλωσης – Ένα καλύτερο περιβάλλον είναι στο χέρι όλων μας!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...