Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 14:48

Νέες συσκευασίες παρουσιάστηκαν από την ΚΑΡΑΛΗΣ στην Foodexpo 2022

Στην Διεθνή Έκθεση FoodExpo 2022 που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 12-14 Μαρτίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα συμμετείχε η Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου Καράλης.

Η εταιρεία είχε την ευκαιρία να γνωρίσει στους διεθνής πελάτες της που επισκέφθηκαν την έκθεση τις νέες συσκευασίες των προϊόντων της οι οποίες αφορούνε τόσο το κομμάτι του Retail όσο και του Horeca.

Συγκεκριμένα αεροστεγές συσκευασίες Φέτας και Κασκαβάλ Πίνδου των 50γρμ και Φέτας και Γίδινου τυριού σε μεταλλικά βάζα των 400γρμ και των 800 γρμ είχαν την τιμητική τους κατά την διάρκεια της έκθεσης αποσπώντας θετικά σχόλια από όλους.

Σημαντικό επίσης στοιχείο -λόγω των εξελίξεων- η επικοινωνία των ανθρώπων της εταιρείας με τους πελάτης της όσον αφορά την επάρκεια και την κοστολόγηση των προϊόντων λόγω των αρνητικών εξελίξεων που διαμορφώνονται παγκοσμίως.

Η εταιρεία με έδρα την Άρτα που είναι η μεγαλύτερη παραγωγός σκληρών τυριών στοχεύει στην προστασία και την ανάπτυξη όλων των Ελληνικών παραδοσιακών τυριών και αγωνίζεται για την ανάδειξή τους τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια εξαγωγικής δραστηριότητας στην Αμερική τον Καναδά και την Αυστραλία με ολοένα αυξητικές τάσεις και αισιοδοξία για το μέλλον.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Εξιχνιάστηκε υπόθεση επίθεσης σε λέσχη φιλάθλων αθλητικού σωματείου στην Άρτα – Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους συνολικά (17) άτομα

Επόμενο Άρθρο

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Ελληνική Ομοσπονδία Εδατοσφαίρισης – Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Καραμανίδης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...