Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 21:22

Νέες ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας

Το Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας, μετά και από τις προτάσεις των φορέων της αγοράς, καθώς και τις επιθυμίες ενδιαφερομένων πολιτών της ευρύτερης περιοχής, διαμορφώνει και ανακοινώνει τις νέες ειδικότητες για το 2020-2021.

  1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Ειδικότητα που διαχρονικά λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία (από το 2010) στην Πρέβεζα

     2. ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

Ειδικότητα αυξημένης ζήτησης από Δομές & Επαγγελματικούς χώρους που δραστηριοποιούνται στην αγωγή και φροντίδα παιδιών προσχολικής αγωγής

    3. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ & ΑNΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Παρέχει κατάρτιση για την απόκτηση τεχνικών, γνώσεων, ανθρώπινων και επιχειρησιακών δεξιοτήτων για την Γραμματειακή υποστήριξη μιας επιχείρησης, βιομηχανίας,φορέα ή Οργανισμού.

    4. ΞΕΝΑΓΟΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ (άτομα με προβλήματα όρασης & ακοής)

Οι απόφοιτοι της ειδικότητας, μπορούν να εργαστούν σε υπηρεσίες του ΕΟΤ, Μουσεία, Αρχαιολογικούς & Πολιτιστικούς χώρους, χώρους αναψυχής, χώρους φυσικού κάλλους, εθνικούς δρυμούς κ.α, καθώς και να συνεργάζονται με Τουριστικά γραφεία & επιχειρήσεις με σχέση εξαρτημένης εργασίας.

Οι εγγραφές σπουδαστών/τριών στις παραπάνω νέες ειδικότητες θα προκηρυχθούν από το ΥΠΑΙΘ και θα κληθούν οι απόφοιτοι Λυκείων (ανεξαρτήτως του χρόνου αποφοίτησης) όλων των τύπων Λυκείων να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στην διεύθυνση: https://diek.it.minedu.gov.gr μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Προηγούμενο Άρθρο

Μέχρι τις 31 Ιουλίου οι αιτήσεις για την χρήση σχολικών χώρων από φορείς και σωματεία για τα τμήματα Δια Βίου Μάθησης Δήμου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ: «Ι.Χ κράτος» των Γαλάζιων μετακλητών, κολλητών και υπεράνω αριστείας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...