Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 13:11

Νέα σημαντικά έργα προϋπολογισμού 1.400.000 € από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Στράτος Ιωάννου: «Συνεχίζουμε με νέαέργα που λύνουν χρόνια προβλήματα στο νομό μας στην αντιπλημμυρική προστασία,την οδική ασφάλεια και τη δημιουργία πεζοδρομίων»

Σε συνέχεια μιας μακράς σειράς από έργα που υλοποιεί η Π.Ε. Πρέβεζας, νέα έργα προϋπολογισμού 1.400.000 € τα οποία αναμένονται να επιλύσουν οριστικά αρκετά προβλήματα που συνδέονται με την οδική ασφάλεια και την αντιπλημμυρική προστασία. Σ’ αυτά συμπεριλαμβάνονται αντιπλημμυρικά έργα και μελέτες διευθέτησης ρευμάτων, η δημιουργία πεζοδρομίων που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή, και η αναβάθμιση του οδικού δικτύου με ασφαλτοστρώσεις και σημάνσεις.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα ακόλουθα έργα:

  • «Καθαρισμός – άρση προσχώσεων ρεμάτων και τάφρων και αποκαταστάσεις αντιπλημμυρικών έργων της Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 450.000.
  • «Κατασκευή πεζοδρομίων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 499.864,36
  • Έργα αντιστηρίξεων, άρσης καταπτώσεων, ασφαλτοστρώσεων, καθαρισμού υπαρχόντων τεχνικών και κατασκευής νέων, σήμανσης και ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 243.638
  • «Αποκατάσταση βατότητας περιοχής Δρυόφυτου Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 74.400.
  • «Άμεση αποκατάσταση βατότητας περιοχής Νικολιτσίου Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 74.400.
  • «Επικαιροποίηση της μελέτης του έργου “Κατασκευή έργων διευθέτησης ρέματος στο Δήμο Πάργας (ρέμα Τούση)», προϋπολογισμού € 74.400.
Προηγούμενο Άρθρο

Τα ”ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ” παρουσιάζουν τα 13α Μουσικά Μαϊστράλια

Επόμενο Άρθρο

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ζητά την εφαρμογή σχολικών γευμάτων στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...