Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 16:43

Νέα παράταση λόγω…κορονοϊού στην προθεσμία ολοκλήρωσης της μελέτης ύδρευσης Νομών Πρέβεζας-Άρτας-Λευκάδας

Μια ακόμη παράταση η 6η κατά σειρά δίνεται στη συνολική προθεσμία για την ολοκλήρωση της μελέτης με τίτλο “Κατασκευή έργων ύδρευσης Νομών Πρέβεζας-Άρτας-Λευκάδας, προμελέτες και οριστικές μελέτες υδραυλικών και λοιπών έργων,υποστηρικτικές μελέτες ,τεύχη δημοπράτησης.

Την παράταση υπέγραψε ο Γενικός Διευθυντής Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών Αντώνης Κοτσώνης και αφορά χρονικό διάστημα 38 ημερών με ημερομηνία ολοκλήρωσης της μελέτης την 7η Αυγούστου.

Το αίτημα για παράταση κρίθηκε αιτιολογημένο λόγω των μέτρων για τον κορονοιό και τις ανατροπές που αυτές δημιούργησαν στις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μελέτης έως τις 30-6-2020(ημερομηνία όπου λήγει η 5η παράταση).

Να θυμίσουμε ότι το έργο αφορά το σύνολο των υδραυλικών έργων ύδρευσης στους Νομούς Πρέβεζας, Άρτας, Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας, με την ανακατασκευή του υφιστάμενου έργου υδρομάστευσης των πηγών Αγίου Γεωργίου και του υφιστάμενου εξωτερικού υδραγωγείου (που θα αντικαταστήσει τους υφιστάμενους δύο αγωγούς μεταφοράς νερού Πρέβεζας και Λευκάδας) το οποίο μεταφέρει νερό από τις πηγές σε οικισμούς των Νομών Πρέβεζας, Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας, καθώς και σε έργα βελτίωσης των υφιστάμενων αντλιοστασίων και δεξαμενών του δικτύου μεταφοράς νερού από τις πηγές στους προς ύδρευση οικισμούς.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στο Υπουργείο Τουρισμού για απόκτηση Πιστοποιητικού Health First από τα τουριστικά καταλύματα

Επόμενο Άρθρο

Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Σλοβακίας στο Δήμο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...