Νέα κρεβάτια ΜΕΘ και μόνιτορ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Ημερομηνία:

Με ευχάριστα νέα επέστρεψε από την Αθήνα ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης, ο οποίος είχε συναντήσεις στο Υπουργείο Υγεία το πρωΐ της Δευτέρας.

Ο κ. Σκανδάλης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο καθώς και με άλλους αξιωματούχους, προκειμένου να συζητήσουν για θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο της πόλης.

Έτσι μετά το τέλος των συζητήσεων ο κ. Σκανδάλης κατάφερε και πήρε για το Νοσοκομείο 6 νέα υπερσύγχρονα κρεβάτια ΜΕΘ και 4 νέα μόνιτορ τελευταίας τεχνολογίας, που θα αντικαταστήσουν τα παλιά και απαρχαιωμένα που είχε έως σήμερα, με πόρους από το Υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα το Νοσοκομείο Πρέβεζας είναι ένα από τα τρία Νοσοκομεία της χώρας που θα λάβουν νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Τα νέα αυτά κρεβάτια και μόνιτορ θα τοποθετηθούν στην μονάδα Covid που υπάρχει εντός του Νοσοκομείου, προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες λόγω κορονοϊού ανάγκες των τελευταίων ημερών.

Ήδη σήμερα και τα έξι κρεβάτια αυτά είναι γεμάτα από συμπολίτες μας που χρήζουν παρακολούθησης και φροντίδας, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός.

Ανάμεσα στους 6 ασθενείς σύμφωνα με τον κ. Σκανδάλη, ο οποίος μίλησε στο onprevezanews.gr, υπάρχει και μία γυναίκα 93 ετών που δίνει τη δική της μάχη.

Τέλος λόγω των αυξημένων απαιτήσεων σε οξυγόνο που χρειάζονται οι ασθενείς, τους χορηγείτε από ειδική συσκευή (Hi Flow), που συμπιέζει το οξυγόνο, υψηλή ροή, προκειμένου η αποκατάστασή του να γίνει πιο γρήγορα.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι CINEMARINA NIGHTS παρουσιάζουν και φέτος την ταινία «ΘΥΣΙΑ» του Μπάμπη Τσόκα στη Μαρίνα Πρέβεζας

Μετά τη θερμή ανταπόκριση που γνωρίζουν και φέτος οι...

Σ.Ε.Ε.Λ.ΦΟ. Νομού Πρέβεζας – ΨΗΦΙΣΜΑ gια την απώλεια του Αναστάσιου Παμπουκίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών...

Δικαίωση μετά από χρόνια αγώνα στα Καμαρινιώτικα – Απομακρύνθηκαν οι δύο πρώτες κεραίες κινητής τηλεφωνίας (video)

Μια σημαντική εξέλιξη, που έρχεται μετά από χρόνια δικαστικών...

Σε νέα εποχή τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Πρέβεζας – Η μετεγκατάσταση 10 έως 12 Αυγούστου

Σε μια σημαντική αλλαγή που αφορά την καθημερινή λειτουργία...