Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 7:48

Νέα κρεβάτια ΜΕΘ και μόνιτορ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Με ευχάριστα νέα επέστρεψε από την Αθήνα ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης, ο οποίος είχε συναντήσεις στο Υπουργείο Υγεία το πρωΐ της Δευτέρας.

Ο κ. Σκανδάλης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο καθώς και με άλλους αξιωματούχους, προκειμένου να συζητήσουν για θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο της πόλης.

Έτσι μετά το τέλος των συζητήσεων ο κ. Σκανδάλης κατάφερε και πήρε για το Νοσοκομείο 6 νέα υπερσύγχρονα κρεβάτια ΜΕΘ και 4 νέα μόνιτορ τελευταίας τεχνολογίας, που θα αντικαταστήσουν τα παλιά και απαρχαιωμένα που είχε έως σήμερα, με πόρους από το Υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα το Νοσοκομείο Πρέβεζας είναι ένα από τα τρία Νοσοκομεία της χώρας που θα λάβουν νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Τα νέα αυτά κρεβάτια και μόνιτορ θα τοποθετηθούν στην μονάδα Covid που υπάρχει εντός του Νοσοκομείου, προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες λόγω κορονοϊού ανάγκες των τελευταίων ημερών.

Ήδη σήμερα και τα έξι κρεβάτια αυτά είναι γεμάτα από συμπολίτες μας που χρήζουν παρακολούθησης και φροντίδας, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός.

Ανάμεσα στους 6 ασθενείς σύμφωνα με τον κ. Σκανδάλη, ο οποίος μίλησε στο onprevezanews.gr, υπάρχει και μία γυναίκα 93 ετών που δίνει τη δική της μάχη.

Τέλος λόγω των αυξημένων απαιτήσεων σε οξυγόνο που χρειάζονται οι ασθενείς, τους χορηγείτε από ειδική συσκευή (Hi Flow), που συμπιέζει το οξυγόνο, υψηλή ροή, προκειμένου η αποκατάστασή του να γίνει πιο γρήγορα.

Προηγούμενο Άρθρο

Μες στην βροχή για ένα rapid test στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Απεργία στην εστίαση: Κλείνουν την Τρίτη (16/11) καφέ, εστιατόρια και μπαρ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...