Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 10:44

Νέα εποχή για το Preveza Beach – Ξεκινούν σύντομα οι εργασίες

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει το Preveza Beach, το ξενοδοχείο κόσμημα όχι μόνο για την Πρέβεζα, αλλά για ολόκληρη την Ήπειρο άλλαξε χέρια και σύντομα ξεκινάει τη νέα του πορεία στα τουριστικά δρώμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, ίσως και τον επόμενο μήνα να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του, που θα του δώσουν και πάλι την παλιά του αίγλη και την ταυτότητα που του αρμόζει.

Το Preveza Beach θα γίνει ένα υπερσύγχρονο 4 αστέρων ξενοδοχείο, το οποίο θα διαθέτει πολυτελείς σουίτες, αλλά και Family Room, ξεκινώντας μία προσπάθεια να ξαναζωντανέψει ο θρύλος του τουρισμού.

Το ξενοδοχείο πλέον θα είναι ειδικών προδιαγραφών και απαιτήσεων, από πελάτες Ευρωπαϊκών και όχι μόνο προορισμών, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με μεγάλα τουριστικά γραφεία ανά τον κόσμο που θα το στηρίξουν.

Τα σχέδια και της μελέτης της ανακαίνισης έχει αναλάβει το τεχνικό γραφείο του Στέργιου Γιαννάκη, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία.

Το Preveza Beach θα λειτουργεί υπό μορφή B/B/H.B, με τα τουριστικά γραφεία της Ευρώπης να ρίχνουν όλο το βάρος σε αυτό, προσφέροντας στους πελάτες τους όλες τις ανέσεις που πρέπει να έχουν για ξέγνοιαστες διακοπές στην Πρέβεζα.

Ο καιρός έφτασε και είναι θέμα χρόνου να ανοίξουν και πάλι οι πύλες του Preveza Beach και να μας καλωσορίσουν για να περάσουμε ευχάριστα τις διακοπές μας.

Προηγούμενο Άρθρο

Ανοιχτή επιστολή προέδρου ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας Νίκου Τζίμα

Επόμενο Άρθρο

Πρέβεζα: 300αρια σε υπάλληλο και πελάτη καταστήματος για τη μη χρήση μάσκας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...