Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 23:55

Νέα Διανομή Τροφίμων του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Νέα διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας  στις 7-9Ιουνίου2023στα πλαίσια του ΕΠ «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής, για τοΤΕΒΑ/FED2014-2020»  το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειαςγια τους Απόρους (ΤΕΒΑ).Το πρόγραμμα υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας(Περιφέρεια Ηπείρου) ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης του Επιχειρησιακού προγράμματος, και περιλαμβάνει τακτικές διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ωφελούμενους πολίτες του προγράμματος.

Οι προγραμματισμένες διανομές θα πραγματοποιηθούν:

  • ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ Τετάρτη7 Ιουνίου2023ώρες 30 ως 13.30

Σημείο Διανομής: Αποθήκη Δήμου Ζηρού στο γήπεδο Φιλιππιάδας.

  • ΠΡΕΒΕΖΑΠέμπτη 8 Ιουνίου2023, ώρες 00 ως 14.00

Σημείο Διανομής: Αποθήκη ΤΕΒΑ Δ. Πρέβεζας (Οδός Νικοπόλεως και Γερογιάννη, περιοχή Πυροβολικού).

  • ΚΑΝΑΛΑΚΙ Παρασκευή 9 Ιουνίου2023, ώρες 30 ως 13.00

Σημείο Διανομής: Νέο Δημοτικό Κτίριο επί της οδού Αγίου Παντελεήμονος.

Οι διανομές περιλαμβάνουν χοιρινό κρέας, τυρί φέτα, τυρί γραβιέρα,  ελαιόλαδο, χυλοπίτες και είδη βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου ανέφερε ότι με το πρόγραμμα ΤΕΒΑ η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας παρέχει συνεχή, πολύτιμη στήριξη και ανακούφιση στους συμπολίτες μας. Το πρόγραμμα αυτό δίνει μια ανάσα σε 2.000 ωφελούμενους στην περιοχή μας.

Η διανομή τροφίμων γίνεται σε συνεργασία με τους εταίρους του προγράμματος, την Ιερά Μητρόπολη και τους  Δήμους Πρέβεζας, Πάργας, Ζηρού.

Προηγούμενο Άρθρο

Εθνικές εκλογές: Ο Άδωνης Γεωργιάδης επικεφαλής κλιμακίου που έρχεται στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Η λαογραφική Συλλογή «Γεωργίου Γιάννου» και οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού ΚΔΑΠ «Το Μελίσσι» παρουσίασαν θεματική ξενάγηση για την διεθνή Ημέρα Μουσείων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...