Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 1:23

Νέα Διανομή Τροφίμων από το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ από την Π.Ε. Πρέβεζας

Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας (Περιφέρεια Ηπείρου) θα πραγματοποιήσει νέα μεγάλη διανομή τροφίμων, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης του Επιχειρησιακού προγράμματος, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η διανομή αφορά 2021 ωφελούμενους του προγράμματος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου δήλωσε ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοιού και τις δυσμενείς επιπτώσεις στην οικονομία, οι ανάγκες των συμπολιτών μας είναι ακόμη πιο έντονες και η βοήθεια αυτή αποτελεί σημαντική ανακούφιση, ενώ πρόσθεσε ότι η δράση αυτή αποτελεί τη συνέχεια των δράσεων και προγραμμάτων που η Περιφερειακή Ενότητα υλοποιεί διαχρονικά για τη στήριξη των συμπολιτών μας.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν διανομές την Πέμπτη 15-07-2021  στο Δήμο Πάργας, τη Δευτέρα 19-07-2021 στο Δήμο Ζήρου, την Τρίτη 20-07-2021 στο Δήμο Πρέβεζας και στην Iερά Mητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης καθώς και την Τετάρτη 21-07-2021 πάλι στο  Δήμο Πρέβεζας.

Η διανομή περιλαμβάνει είδη παντοπωλείου, είδη βασικής υλικής συνδρομής, (οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σκόνη πλυντηρίου, κ.α.), χοιρινό κρέας, κοτόπουλο, και άλλα βασικά είδη διατροφής.

Η διανομή τροφίμων γίνεται σε συνεργασία με τους εταίρους του προγράμματος ΤΕΒΑ, την Ιερά Μητρόπολη και τους  Δήμους Πρέβεζας, Πάργας, Ζηρού.

Προηγούμενο Άρθρο

Τα τρία νέα σήματα για την εστίαση σε κλειστούς χώρους

Επόμενο Άρθρο

Μήνυμα –έκκληση Δημάρχου Πρέβεζας Νικόλαου Γεωργάκου για καθολικό εμβολιασμό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...