Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 9:33

Νέα ατομικά ρεκόρ από τον Μιχάλη Τσεντσερή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγωμένης κολύμβησης στην Ρουμανία

Από της 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην πόλη Οράντεα της Ρουμανίας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγωμένης Κολύμβησης με θερμοκρασία νερού 3.8 έως 4.2 βαθμούς Κελσίου, στο οποίο συμμετείχαν 400 αθλητές από πολλές χώρες με υψηλό αθλητικό επίπεδο, καθώς πολλοί ήταν επαγγελματίες αθλητές, πρωταθλητές και πρώην Ολυμπιονίκες κολύμβησης.

Η Ελληνική αποστολή έλαβε μέρος με 3 αθλητές σε δύο διαφορετικές κατηγορίες.

Στην κατηγορία 45-50 ετών η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε με τους Θεοχάρη Θεοδόση και τον Πρεβεζάνο αθλητή Μιχάλη Τσεντσερή, ενώ στην κατηγορία 60-65 με τον Γιώργο Μαθά.

Η Ελληνική αποστολή μάλιστα κατάφερε να επιστρέψει στην χώρα μας με ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο από τον Γιώργο Μαθά στα 500 μέτρα ελεύθερο και 100 μέτρα ύπτιο, ενώ τόσο ο Θεοχάρης Θεοδόσης όσο και ο πρεβεζάνος αθλητής Μιχάλης Τσεντσερής κατάφεραν και έκαναν νέα ατομικά ρεκόρ με τον συναγωνισμό να είναι μεγάλος.

Με τι επιδόσεις αυτές οι αθλητές δίνουν προβάδισμα πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025 στην Ιταλία.

Μετά το τέλος των αγώνων ο πρεβεζάνος αθλητής Μιχάλης Τσεντσερής ευχαρίστησε όλους εκείνους που στήριξαν την προσπάθειά του όπως την οικογένειά του, τους χορηγούς και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν προπονητικά, προκειμένου να βγάλεις εις πέρα αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

Προηγούμενο Άρθρο

Το πρόγραμμα εορτασμού του Πολιούχου Αγ. Χαραλάμπους

Επόμενο Άρθρο

Σημαντική συμμετοχή του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας στο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...