Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 12:45

Νέα Ένωση Ξενοδόχων: Στο Flash TV της Κοζάνης η παραλία του Μονολιθίου της Πρέβεζας!!

Σε συνέχεια της προωθητικής τουριστικής πολιτικής της Ένωσης για τον Νομό της Πρέβεζας ο Πρόεδρος της Χαλκίδης Πολύκαρπος παραχώρησε συνέντευξη στο Κοζανίτικο τηλεοπτικό κανάλι Flash TV και στην εκπομπή “Like” της Δημοσιογράφου Λίτσας Παλαμά την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 από την παραλία του Μονολιθίου.
Συζήτησαν για τις ομορφιές και τις ιδιαιτερότητες που έχει ο Τουριστικός Νομός της Πρέβεζας όπου ανέλυσαν αφού και η ίδια είχε φιλοξενηθεί με το τηλεοπτικό συνεργείο του Flash TV παλαιότερα από τον Πρόεδρο της Ένωσης για να απαθανατίσουν τις υπέροχες παραλίες, τους αρχαιολογικούς και Ιστορικούς χώρους, τον μοναδικό υδροβιότοπο του Αμβρακικού, την υπέροχη γαστρονομία αλλά και το πόσο οικονομικός και φιλόξενος είναι ο Νομός μας για τον επισκέπτη.
Θεωρούμε ως Ένωση πως είναι σημαντική η τηλεοπτική επικοινωνία γιατί φέτος λόγω του COVID – 19, θα γίνουν και κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.
Στοχεύουμε επίσης στους υποψήφιους τουρίστες της Βόρειας Ελλάδας και ιδιαίτερα της Μακεδονίας μας γιατί η Εγνατία Οδός είναι μια μεγάλη Τουριστική πύλη τόσο για τους Μακεδόνες όσο και για τους Βαλκάνιους Λαούς.
Το επόμενο διάστημα θα φιλοξενηθεί από τον Πρόεδρο της Ένωσης η Δημοσιογράφος Λίτσα Παλαμά όσο και το συνεργείο του Flash TV για να απαθανατίσουμε και να μεταφέρουμε στους τηλεθεατές της εκπομπής ότι όμορφο, μοναδικό και ιδιαίτερο έχουμε στον Νομό μας.
Επίσης θα δοθεί και ένα τριήμερο ΔΩΡΕΑΝ για έναν τυχερό τηλεθεατή της εκπομπής.
Ακολουθεί ΒΙΝΤΕΟ στον παρακάτω σύνδεσμο.
Με Τιμή
Το Δ.Σ.
Προηγούμενο Άρθρο

Ψαράδες ταΐζουν χελώνα στο αλιευτικό καταφύγιο Πρέβεζας (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Μήνυμα Δημάρχου Ζηρού Νίκου Καλαντζή εν όψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...