Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 0:32

Μόνος πρώτος στην κορυφή ο ΠΑΣ Πρέβεζα – Νικηφόρα πέρασε και από τον Ωρωπό

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα, τριπλασίασε τις νίκες του σε ισάριθμα παιχνίδια, κερδίζοντας αυτή την φορά την Δόξα Ωρωπού με 3-1, εκτός έδρας.

Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο και μάλιστα νικηφόρο παιχνίδι για τον ΠΑΣ, μετά τον Οδυσσέας Νυδρίου με 2-0, εκτός έδρας.

Έτσι μετά το 3 στα 3 η ομάδα του ΠΑΣ, βρίσκεται στην μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας 9 βαθμούς.

Αγωνιστικά η ομάδα του Άγγελου Μπέκα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα διατηρούσε το απόλυτο για τον ΠΑΣ.

Ο πρώτος σκόρερ για τους κιτρινόμαυρος, ο αρχηγός του συλλόγου Φώτης Σιδέρης, στο 21ο λεπτό με εξαιρετική κεφαλιά μετά την σέντρα του Βασιλείου, έστειλε την μπάλα στην εστία του Τσόλκα κάνοντας το 0-1.

Ο ΠΑΣ διπλασίασε τα τέρματά του με την κεφαλιά του Μπαρλαγιάννη αυτή την φορά, αλλά με σέντρα και πάλι από τον Βασιλείου, ο οποίος αποτελεί την κύρια γραμμή ασίστ προς τους συμπαίκτες τους.

Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη σημείωσαν ένα υπέροχο τέρμα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κολιού, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ του ΠΑΣ Κώτση.

Ο αρχηγός του ΠΑΣ, Φώτης Σιδέρης ‘’ξαναχτύπησε’’ και πάλι στο 87ο λεπτό με κεφαλία και πάλι μετά από σέντρα του Βασιλείου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3 για την ομάδα της Πρέβεζας.

Να σημειώσουμε ότι λόγω των τελευταίων ακραίων καιρικών φαινομένων ο πλαστικός χλοοτάπητας του γηπέδου ήταν βαρύς, κάτι που δυσκόλευε το παιχνίδι των 22 ποδοσφαιριστών.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παύλος Φραγκούλης με βοηθούς του κ.κ. Κέφης Γ. και Ζιώγας Αλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Ωρωπού (Νταλάκας): Τσόλκας, Κροκίδας, Μπάκας (Τζαφέρης 82΄), Σπυράκος, Μαντούσης, Κολιός Ν (Πέτσας 63΄), Γκολάκου, Κονάκης, Κολιός Α., Λύτος, Δρόσος (Κονάκης Ν. 63΄).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Κώτσης, Σκαμνέλος, Τσάτσος, Καραγεώργος, Κώστας, Βασιλείου, Πόποτας (Ράμμος 74΄), Saleh Mmana Mbwebne (Μερτζάνι 83΄), Σιδέρης, Καβαλλάρης, Μπαρλαγιάννης (Παπαγεωργίου 87΄).

Προηγούμενο Άρθρο

Κατεστραμμένα ποδήλατα στο πάρκο του πυροβολικού

Επόμενο Άρθρο

Η βαθμολογία της Α’ κατηγορίας – Μόνος πρώτος ο ΠΑΣ Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...