Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 7:47

Μπήκε 4άδα η Παπαμιχαήλ

Νέα πολύ καλή εμφάνιση και straight sets νίκη για τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο Ceska Lipa της Τσεχίας, για να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Conny Perrin και να μπει στα ημιτελικά του τουρνουά των 60.000 δολαρίων της ITF.

Πολύ καλό παιχνίδι έκανε και σήμερα η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία συνεχίζει την εξαιρετική της εβδομάδα στο Ceska Lipa της Τσεχίας.

Η 29χρονη Ελληνίδα, Νο.3 στο ταμπλό, επιβλήθηκε της Ελβετίδας Conny Perrin, Νο.11 στο ταμπλό, με 7-6 (4), 6-3, για να πάρει την πρόκριση για την ημιτελική φάση της χωμάτινης διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων της ITF.

Η Δέσποινα, η οποία πρόσφατα έπαιξε στον τελικό της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων της Μπρέσια και χάρη σε αυτό βελτίωσε το career high της ανεβαίνοντας στο Νο.156 της παγκόσμιας κατάταξης, επέστρεψε από το 2-5 σήμερα στο 1ο σετ, για να ισοφαρίσει σε 5-5.

Μπορεί να μην ήρθε αντιμέτωπη με set point σ’ αυτό το διάστημα, αλλά και στα 3 games βρέθηκε δυο πόντους μακριά από το να χάσει το 1ο σετ. Στη συνέχεια βρέθηκε πίσω με 5-6, 0-15, αλλά ανταποκρίθηκε πάλι πολύ καλά, κερδίζοντας 7 πόντους στη σειρά. Προηγήθηκε με 3-0 και με 4-1 στο tie-break, στο οποίο δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα και επικράτησε με 7-4.

Πιο απλά ήταν τα πράγματα για τη Δέσποινα στο 2ο σετ, στο οποίο κυριάρχησε και βρέθηκε να προηγείται μέχρι και με 5-1. Η πολύ έμπειρη Ελβετίδα, η οποία έχει φτάσει μέχρι το Νο.134 του κόσμου, μείωσε σε 5-3, αλλά έμεινε ψύχραιμη η Δέσποινα που κράτησε το σερβίς της στο 9ο game και “κλείδωσε” τη νίκη σε 1 ώρα και 40 λεπτά αγώνα.

Στα ημιτελικά η Δέσποινα θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Jesika Maleckova, No.10 στο ταμπλό, που απέκλεισε τη Lina Gjorcheska με 6-3, 6-4.

Η Παπαμιχαήλ θα παίξει επίσης και στον τελικό του διπλού αύριο, καθώς πέρασε σήμερα με walkover από τα ημιτελικά μαζί με τη συμπαίκτριά της, Nuria Brancaccio, εις βάρος των Sara Bejlek και Lucie Havlickova. Στον τελικό, που θα είναι ο 2ος συνεχόμενος στα διπλά σε τουρνουά 60.000 δολαρίων για τη Δέσποινα μετά την Καζέρτα της Ιταλίας, θα αντιμετωπίσουν τις Τσέχες Karolina Kubanova και Aneta Kucmova.

Πηγή: tennisnews.gr


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

«40ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων 24-25-26 Ιουνίου 2022»

Επόμενο Άρθρο

Πρωταθλητές Κ17 Δυτικής Ελλάδας τα αγόρια του Α.Ο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...