Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 4:44

Μπάσκετ: Απίστευτα τα κορίτσια της Νικόπολης – 3 χρονιές πρωταθλήτριες στην ΕΣΚΑΒΔΕ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα ”χρυσά” κορίτσια της Νικόπολης σήκωσαν την κούπα του πρωταθλητή της ΕΣΚΑΒΔΕ, κάνοντάς μας περήφανους για ακόμη μια φορά.

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο από τις μικρές ηλικίες μέχρι και την αντρική ομάδα φαίνεται και εντός, αλλά και εκτός γηπέδων με αποτέλεσμα η οικογένεια που λέγεται Νικόπολη να αισθάνεται περήφανη για τα παιδιά της.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ομάδα, από την διοίκηση, την επιλογή των προπονητών, αλλά και το τεράστιο ταλέντο των αθλητών όλων των αγωνιστικών τμημάτων.

Η ομάδα των Νεάνιδων κατάφερε και φόρεσε ξανά το στέμμα της πρωταθλήτριας της ΕΣΚΑΒΔΕ για δεύτερη χρονιά, κάνοντας το back to back, ενώ τα ίδια κορίτσια είχαν σηκώσει και την κούπα της πρωταθλήτριας στην κατηγορία των κορασίδων την χρονιά 2021-2022.

Οι προπονητές Κώστας Αντύπας και Λίνα Σταμάτη, αισθάνονται τις αθλήτριες δικά τους παιδιά και οι αθλήτριες τους το ανταποδίδουν χαρίζοντάς τους νίκες και φυσικά… ΚΟΥΠΕΣ, την πιο μεγάλη, την κούπα της πρωταθλήτριας κάνοντας τους περήφανους.

Το απόγευμα του Σαββάτου στο ΝΕΟ Τ9 ΑΡΤΑΣ, η ομάδα της Νικόπολης αντιμετώπισε την ομάδα του συλλόγου καλαθοσφαίρισης Ιωάννινα, την οποία και κέρδισε χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα με 58-36.

Η ομάδα των Ιωαννίνων σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έφεραν καμιά αντίσταση στα κορίτσια του Κώστα Αντύπα και της Λίνας Σταμάτη με αποτέλεσμα η κούπα να σηκωθεί στον ουρανό του κλειστού της Άρτας, φωνάζοντας Πρέβεζα για ακόμη μια χρονιά

Δεκάλεπτα: 20-8, 30-14, 47-27, 58-36

Σ.Κ. Νικόπολη (Κώστας Αντύπας  – Λίνα Σταμάτη): Μπάμπη, Ρεμετζά, Λιάλιου, Κωστή, Γκοράτσα, Παππά, Ξυλογιάννη, Κωστούλα, Ντερμάρη, Φλωρά-Καχριμάνη, Μικρούλη.

Πρωταθλήτριες Κορασίδων, 2021-2022

Πρωταθλήτριες Νεάνιδες 2022-2023

Πρωταθλήτριες Νεάνιδες 2023-2024

 

Προηγούμενο Άρθρο

Τ.Ε Πρέβεζας Κ.Κ.Ε – Εκδήλωση προς τιμήν του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη

Επόμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Το Κομιτάτο ανεβάζει στροφές-Τιγκάρει με γκρουπ και τα γκρουπ τιγκάρουν κόσμο!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...