Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:23

Μουσικό σχολείο Πρέβεζας: Συγχαρητήρια του συλλόγου γονέων προς τους μαθητές

Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας σε πείσμα των καιρών και των συνθηκών λειτουργίας του συνεχίζει να μεταμορφώνει κάθε ερέθισμα σε μια απρόσμενη συνάντηση, εξάπτοντας κι ανατρέποντας την αμηχανία στην οποία έχει περιέλθει το εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Οι μαθητές κι οι εκπαιδευτικοί του, αναμετρώνται με το κενό νοήματος που κάποιοι αναδεικνύουν ως θέσφατο καταργώντας την έκπληξη και το απρόβλεπτο, που μια στιγμή διδασκαλίας μπορεί να εμφυσήσει.

Στα πλαίσια της εγκαθιδρυμένης κουλτούρας του, η συνάντηση των μαθητών με την ιδέα της ελληνικής επανάστασης δεν θα μπορούσε παρά να παράγει βαθιές συγκινήσεις και πνευματικές εμπειρίες, ταξιδεύοντας ως το Μέγαρο Μουσικής με συνοδοιπόρο το Λόρδο Βύρωνα, αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας.

Συγχαίρουμε θερμά τα παιδιά του μουσικού συνόλου,τους καθηγητές κ. Μερόπη Ζέρβα για τους στίχους και κ. Πέτρο Κουμπιό για τη σύνθεση κι ενορχήστρωση,τους κυρίους Γιαννουλάτο Περικλή ,Κεραμίδη Παντελή και την κυρία Γιαννούλη Σοφία για τη συμβολή τους, καθώς και τους εκπαιδευτικούς που συνόδεψαν κι εμψύχωσαν τα παιδιά μας στην παρουσίαση της πρωτότυπης αυτής μουσικής σύνθεσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Διευθυντή του σχολείου κ. Χαλβαντζή για την υλοποίηση αυτής της δράσης, τη Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης για την έκτακτη επιχορήγηση των 1000 ευρώ, καθώς και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Παιδείας κ. Κωνσταντάκη για την αμέριστη συμπαράσταση της.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Ζέρβα Φώτη για τη συνεισφορά του στην αμφίεση των συνόλων μας.

Για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος

Βέλλιος Λάμπρος

Η γραμματέας

Τσαούση Θεοδοσία

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας στη Γενική Συνέλευση του Κυπριακού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου (ΚΕΒΕ)

Επόμενο Άρθρο

Τα μαγαζιά του Ιστορικού Κέντρου φοράνε τα γιορτινά τους – Το εορταστικό πρόγραμμα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...