Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:07

Μοναδικός Διονύσης Ζάχος – Παράσταση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο (βίντεο)

Μια μοναδική παράσταση έδωσε το βράδυ της Κυριακής στο Δημοτικό Κηποθέατρο ”Γιάννης Ρίτσος” στην Πρέβεζα ο Διονύσης Ζάχος.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πρέβεζας, με τον κόσμο να προσφέρει τρόφιμα πρώτης ανάγκης μακράς διάρκειας έναντι εισιτηρίου.

Ο γνωστός μίμος Διονύσης Ζάχος που μετράει περισσότερα από 20 χρόνια στο καλλιτεχνικό χώρο, ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, αν και όπως είπε ο ίδιος περίμενε μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο γιατί ήταν για καλό σκοπό, ωστόσο δεν ήθελε να το σχολιάσει.

Ο Διονύσης Ζάχος δεν άφησε τίποτα και κανέναν που να μη τον σχολιάσει, να μη τον σατυρίσει με το γνωστό του χιούμορ, με τον κόσμο να μην σταματά να χειροκροτεί τον άνθρωπο που δεν άφησε ούτε έναν από τους θεατές χωρίς να τον ”πειράξει”.

Από ηθοποιούς, και τραγουδιστές, από το χθες μέχρι και το σήμερα ο Διονύσης Ζάχος σε ένα πρόγραμμα που κράτησε σχεδόν 3 ώρες δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό, ευχαρίστησε όλους εκείνους που τον στήριξαν, τον αγκάλιασαν και τον αγάπησαν στην πόλη της Πρέβεζας, αναφερόμενος στον άνθρωπο που τον έκανε γνωστό στην πόλη μας και μεγάλο απόντα Δημήτρη Νικολό.

Ο Διονύσης Ζάχος αναφέρθηκε στους επιχειρηματίες που τον στήριξαν από χθες μέχρι και σήμερα, τους φίλους του, τους ανθρώπους που άνοιξαν τα σπίτια τους όπως είπε και τον βοήθησαν.

”Στον δικό μου τραπεζικό λογαριασμό έχω μόνο φίλους” είπε ο καλλιτέχνης για να δεχθεί το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Από τα πειράγματα του δεν γλίτωσε ούτε ο αντιδήμαρχος ΔΕ Λούρου Νίκος Παγγές, με τον Διονύση Ζάχο ντυμένο Άντζελα Δημητρίου να του αφιερώνει τραγούδι.

”Χαίρομαι που ο αντιδήμαρχος έχει χιούμορ και του εύχομαι τα καλύτερα” είπε ο Διονύσης Ζάχος.

Ο Διονύσης Ζάχος ανάμεσα από τα καλλιτεχνικά του νούμερα, αναφέρθηκε για τις γυναίκες, τους άντρες, τα παιδιά καθώς επίσης και για τον άνθρωπο με πολλά ηθικά παραδείγματα.

Το onprevezanews.gr βρέθηκε στην παράσταση και κατέγραψε με την κάμερα πολλές απίθανες ατάκες του καθώς και τα πειράγματα προς τους θεατές.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα – Σώος ο οδηγός του (βίντεο-φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Πάτησαν γήπεδο τα κορίτσια του Φιλαθλητικού (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...