Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 14:21

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις – Λευκή ισοπαλία για Ionios AC και Α.Σ Νικόπολη (live)

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο Ιonios AC και ο Α.Σ Νικόπολη Πρέβεζας μετά την λευκή ισοπαλία, για την 11η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Ε.Π.Σ Πρέβεζας-Λευκάδα, το πρωΐ της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ”Αθανασία Τσουμελέκα”.

Αν και ο αγώνας ξεκίνησε με βροχή, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν πτοήθηκαν και πρόσφεραν ένα πλούσιο θέαμα σε όλους εκείνους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου.

Το παιχνίδι ήταν αφιερωμένο στους πιο γενναίους μαχητές, τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο ήταν ο αγώνας, για αυτό και όλα τα έσοδα του αγώνα δόθηκαν για τη στήριξη ενός παιδιού με νεοπλασματική ασθένεια.

Οι φιλοξενούμενοι να σημειώσουμε ότι αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 87ο λεπτό μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Μιχάλης Ράμμος.

Διαιτητές: Κατσαμπίρης, Πάτσης, Παναγιώτου.

IONIOS AC (Μάκης Δήμας): Λογοθέτης, Μεϊμάρογλου, Γκόγκα, Βαρδής, Παλάντζας (84ο Ατματζίδης), Κωτσαντής, Κολιοπήλιος, Σεργής (78 λ.τ Καραμπέτσος), Τσαχάνι, (72ο Καταμάτσε), Μαρκουδάκης (46ο Νάνος), Τζαβάρας.

Α.Σ Νικόπολη (Δημήτρης Κωστής): Γαλανός, Μίτα, Παπουτσής (58ο Μπόμπορης), Σφήκας, Κίστης, Μήτσιος, Μαρκουδάκης, Ράμμος, Τσουμελέκας (46ο Κουτρούμπας), Βάσσιος, Δημακόπουλος.

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Το Κομιτάτο ανεβάζει στροφές-Τιγκάρει με γκρουπ και τα γκρουπ τιγκάρουν κόσμο!

Επόμενο Άρθρο

Ανακοίνωση της Ένωσης Λογοτεχνών Πρέβεζας για την πολιτιστική εκδήλωση που οργανώνεται προς τιμήν του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...