Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 7:45

Μιχάλης Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε με την ψήφο των πολιτών!

To ΠΑΣΟΚ επιστρέφει με την ψήφο, την εντολή και τη συμμετοχή των πολιτών.
Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στην ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία για την εκλογή νομαρχιακών και δημοτικών επιτροπών αλλά και για την εκλογή συνέδρων, είναι ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα.
Είναι μία ακόμα μεγάλη νίκη.

Τα ‘’πέτρινα χρόνια’’ είναι πίσω μας. Το ΠΑΣΟΚ πλέον κερδίζει πλέον τη μία μάχη μετά την άλλη. Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στην εκλογή προέδρου, ήταν η πρώτη μάχη που δόθηκε και κερδήθηκε.

Στη Βουλή και στην κοινωνία κερδίζουμε κάθε μέρα τη μάχη της αξιοπιστίας, ασκώντας πραγματική αντιπολίτευση και καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις, ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες και στοχευμένες.
Την Κυριακή ήρθε μία ακόμα μεγάλη νίκη, μαζί με την επιβεβαίωση ότι το ΠΑΣΟΚ, ως έννοια και πολιτικό σύμβολο, δεν ήταν απλά πάντα στη ψυχή μας.
Ήταν και είναι η ψυχή μας.

Συγκινεί τη μεγάλη δημοκρατική πλειοψηφία που έζησε όμορφες και καλύτερες μέρες, εκφράζει τις ελπίδες και τις αγωνίες των νέων ανθρώπων, των δημοκρατικών πολιτών που δοκίμασαν και απέρριψαν τόσο τη Νέα Δημοκρατία όσο και το ΣΥΡΙΖΑ.
Για μία ακόμα φορά, η Ηλεία των δημοκρατικών αγώνων έστειλε το πιο ισχυρό μήνυμα για την προοπτική της παράταξης και την ανατροπή του σημερινού πολιτικού σκηνικού.
Θέλω να συγχαρώ όχι μόνο όσους εξελέγησαν, αλλά όσους έθεσαν υποψηφιότητα, ενισχύοντας την ενότητα και την προοπτική του ΠΑΣΟΚ.
Κυρίως, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Ηλείας που στήθηκαν και πάλι στην ουρά για να ψηφίσουν αλλά κυρίως για να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία και στο πολιτικό σύστημα.
Είμαστε εδώ.
Ενωμένοι και δυνατοί.
Επιστρέψαμε.
Και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε αυτή τη μεγάλη, δύσκολη αλλά νικηφόρα πορεία.

Μιχάλης Κατρίνης
Επικεφαλής ΚΟ ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Η ΖΗΚΙΔΗΣ GROUP, ζητά για άμεση ΠΡΟΣΛΗΨΗ: Τεχνικό Μοτοσυκλετών & Μηχανημάτων

Επόμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Την Κυριακή οι πολίτες να δώσουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...