Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 10:49

“Μικρή Βενετία” η Πρέβεζα- Event του Κομιτάτου για δυνατούς Καρναβαλιστές!

Οι άνθρωποι που κρατάνε ζωντανή τη φλόγα της Αποκριάς στην Πρέβεζα, οι άνθρωποι που ο καθένας τους στη διοργάνωση καλύπτει άλλους 10-15, έκαναν την Πρέβεζα μαζί με άλλες παρέες Καρναβαλιστών την Πρέβεζα, “Μικρή Βενετία” το απόγευμα της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου.

Πρώτα από όλα ένα τεράστιο Ευχαριστώ στο Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας και το τμήμα μακιγιάζ για τις καθηγήτριες, τις μαθήτριες που έκαναν στην κυριολεξία απίστευτα βαψίματα στους Καρναβαλιστές.

Δυνατή εκπροσώπηση από το Γκρουπ 74 “Μαύρο -Άσπρο” και μάλιστα με υπέροχο βάψιμο και υπέροχες στολές special thanks to Μελένια Παπαματθαίου, Ελένη Αυδίκου και την παρέα τους. Το μέλλον του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας με τον Ηλία Λούπα, την Ελευθερία Μπέκα και τα άλλα παιδιά έδειξαν το δρόμο και απόλαυσαν τη διαδρομή στο ιστορικό κέντρο Πρέβεζας.

Από το Γκρουπ 123, 187, τείνει να γίνει μια γλυκιά συνήθεια Αποκριάτικης τρέλας, οι 2-3 που παρασέρνουν δέκαχιλιάδες 13 έκαναν ξανά το θαύμα τους! Ο Αντώνης εκτός από εξαίρετος φωτογράφος αποδείχθηκε μέγας Καρναβαλιστής. Όμορφο καρτέρι μας έστησαν στο Βενετσιάνικο Ρολόι του Αγίου Χαραλάμπους στην Πρέβεζα ο Γιώργος Ευσταθίου και η Κατερίνα Γεωργίου. Ο Χρήστος ο Λούπας, ο Κώστας Βλάχος έδειξαν γιατί μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες τους ένα τόσο μεγάλο θεσμό και μάλιστα με εκπληκτική επιτυχία. Μόνο θαυμασμό για την αποκριάτικη τρέλα τους και την πυγμή τους να πάνε το Καρναβάλι του Κομιτάτου ακόμα πιο μπροστά!

Όσο για μένα (Σπύρος Πλέουρας) ακόμα χάνομαι και ρεμβάζω με την υπέροχη Βενετσιάνικη στολή της Μαίρης Λάλα, που συμμετέχει χρόνια και στο Καρναβάλι των γυναικών και στο Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Από το Δήμο Πρέβεζας υπάρχει καλή πρόθεση για όλα, μερικές όμως στη … δράση κολλάει το σίδερο, λίγο πιο δυνατά τη μουσική ρε παιδιά. Υπέροχο το θέαμα με το ιστορικό κέντρο Πρέβεζας να έχει πλημμυρίσει με χαρτοπόλεμο και σερπαντίνες. Υπέροχο σκηνικό με τα χαμόγελα των καταστηματαρχών του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας, που έβγαιναν από τα καταστήματά τους φωτογράφιζαν και τράβαγαν βίντεο.

“Μικρή Βενετία” η Πρέβεζα χάρη στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας και ένα event για δυνατούς Καρναβαλιστές και Καρναβαλίστριες. Χάρη στους συμμετέχοντες της “Μικρής Βενετίας” η Πρέβεζα δικαιούται να απολαμβάνει τον άτυπο τίτλο της Αποκριάτικης Πρωτεύουσας της Ηπείρου.  Συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες και του χρόνου με υγεία.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στη Λ.Ειρήνης (παλιό ΚΤΕΛ) η συνάντηση των αυτοκινήτων για τον Αποκριάτικο γάμο -Καντάδα-Σερενάτα στην Περιήγηση των Καρναβαλιστών.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου το απόλυτο Αποκριάτικο Πάρτυ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας Μασκέ Disco Party στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι” από ώρα 22.00.

Καλή διασκέδαση σε όλους και σε όλες!

Προηγούμενο Άρθρο

Σε διαβούλευση από τον Δήμο Πάργας οι ΜΠΕ των νέων κόμβων σε Λούτσα και Βαλανιδορράχη

Επόμενο Άρθρο

Τάκης Θεοδωρικάκος για Μωυσή Ελισάφ: « Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χάνει έναν άξιο και ικανό άνθρωπο»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...