Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 9:12

Μια νέα κοπέλα από την Πρέβεζα μέσα σε λίγες λέξεις έγραψε όλη την αλήθεια…

Μία νέα κοπέλα από την Πρέβεζα, μόλις 27 ετών, μέσα σε λίγες γραμμές αποτύπωσε την πραγματικότητα που ζούμε όλοι σήμερα και λέγεται Πανδημία.

Η Παναγιώτα Ζαρβαλιά στο προσωπικό της προφίλ έγραψε για την σημερινή ημέρα εορτασμού του Πολυτεχνείου με ορισμένους να μην καταλαβαίνουν από περιοριστικά μέτρα, προκαλώντας προβλήματα με την συμπεριφορά τους.

Δείτε τι έγραψε το νεαρό κορίτσι από την Πρέβεζα, η οποία όπως δηλώνει είναι από οικογένεια αριστερών, μα πάνω από όλα νέα μαμά, η οποία εκ των άλλων θέλει να προστατέψει την οικογένειά της.

Λοιπόν είμαι μια κοπέλα 27 χρονών από την Πρέβεζα. Είμαι από οικογένεια αριστερών και ο άντρας μου βρίσκεται σε ένα επάγγελμα που σε κάθε κατάσταση είναι στην πρώτη γραμμή . Θα γράψω σαν μια πολίτης που αυτή τη στιγμή η χώρα της είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω του φονικού ιού που μαστίζει όλη την Ευρώπη και ας πω καλύτερα ολο τον κόσμο.

Είμαι μια νέα μαμά με ένα παιδάκι 2 μηνών τ οποίο δεν φταίει σε τπτ να κολλήσει από κανέναν. Τηρώ πολύ αυστηρά τ μέτρα γτ φοβάμαι για τη ζωή του. Κανένα κομα και ειδικά τα “αριστερα” κόματα της Ελλάδος δεν έπρεπε να σπάσουν τα μέτρα στην Αθήνα.

Σαν εμένα υπάρχουν δεκάδες γυναίκες σε όλη την Ελλάδα που αυτή τη στιγμή ο άντρας τους μπορεί να είναι αστυνομικός ή και στην πορεία που πραγματοποιήθηκε σμρ από τ ΚΚΕ που στην αρχή υπήρχαν μέτρα ασφαλείας και αργότερα από ότι είδαμε δεν υπήρχαν. Θέλατε να γιορτάσετε το Πολυτεχνείο. Ας πηγαίνατε μόνο γ ένα στεφάνι οπως έκανε τ ΚΙΝΑΛ.

Δεν γιορτάσαμε τις εθνικές μας επετειους 25η Μαρτίου και 28 Οκτώβρη που χάρη σ αυτούς είμαστε ελεύθεροι σαν Έλληνες. Είμαι μια πολίτης π ξανά λέω ειμαι από αριστερή οικογένεια και κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβεί δεν θέλω να ξυπνήσω αύριο μεθαύριο σε μια βδομάδα και η χώρα μ να έχει 10.000 κρουσματα για κάποιους αφελείς ανθρώπους που αψήφησαν τα μέτρα που η κυβέρνηση θεώρησε σωστά ότι έπρεπε να παρθούν.Ανά μισή ώρα στις μεθ πεθαίνουν συμπολίτες μας επειδή δεν πρόσεχαν οι ίδιοι ή κάποιοι συγγενείς, φίλοι. Έχουμε φτάσει στου 1000+ νεκρούς στην χώρα μας.

Δεν θέλω να είναι ένας από αυτούς ο άντρας μου ο πατέρας μου η μανα μου και ο οποιοσδήποτε δικός μου άνθρωπος όπως και όλοι σας δεν θέλετε τ ίδιο. Η κάθε δουλειά έχει τ δύσκολα της. Και γι αυτό θα έπρεπε να προσέχουμε όλοι μας. Έχουμε δημοκρατία στην χώρα μας και ο καθένας μας μπορεί να κάνει ότι θέλει και να λέει ότι θελει.

Και εγώ έτσι είμαι σαν άνθρωπος αλλά ότι έχει να κάνει με την υγεία μου την υγεία τ παιδιού και του συνανθρώπου μου που δεν μ φταίει απολύτως τπτ δεν μπορώ να κάνω ότι θέλω σ αυτή την κατασταση. Όλοι θα ήθελαν να κατέβουν σε πορεία σμρ αλλά έχουμε λίγο μυαλό παραπάνω και κάθισαμε σπιτι μας.Η σημερινη μερα επρεπε να ναι μερα μνημης κ ενοτητας κ οχι διχασμου οπως καταφερε να την κανει μια μικρη μειοψηφια.

Κανενας απο αυτους που κατεβηκαν σμρ στις πορειες σε ολη τη χωρα μας δεν ειναι πιο Έλληνας και δημοκρατης απο εμας ολους που καθησαμε σπιτι μας για να προστατευθούμε. Αντιθετως για μενα ολοι αυτοι που κατεβηκαν ειναι αυτοι που θελουν να φανούν λιγο παραπάνω.

Έχω πολλές σκέψεις στο μυαλό μου σαν νέα κοπέλα σαν νέα μαμά που θέλω να διατυπώσω πάνω σ ένα φύλλο χαρτί αλλά θα αρκεστώ σ αυτά τα λίγα που έγραψα. Και πάνω από όλα όλοι θέλουμε το καλό της ΕΛΛΑΔΑΣ μας.

Είμαστε όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ. Είμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ….

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 2422 κρούσματα στην Ελλάδα – 5 Π.Ε Πρέβεζας, 17 Π.Ε Ιωαννίνων, 4 Π.Ε Άρτας και 1 Π.Ε Θεσπρωτίας

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 18 Νοεμβρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...