Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 15:00

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το κύπελλο ο ΠΑΣ Πρέβεζα

Ανώτερος ο Τηλυκράτης από τον ΠΑΣ Πρέβεζα, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Ο Τηλυκράτης πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, κατάφερε και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, εκεί όπου θα συναντήσει τον Λούρο, ο οποίος κέρδισε τον Εθνικό Φιλιππιάδας με 2-0.

Η ομάδα της Λευκάδας άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Πετσίτη από τα αριστερά και λάθος των αμυντικών του ΠΑΣ, ο Γκέτσι με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Τηλυκράτης ήταν εκείνος που με ένα γρήγορο τέρμα κατάφερε να κάνει το 0-2.

Πιο συγκεκριμένα στο 50ο ο Πανταζής έκανε την σέντρα και ο Σιμόνι με κοντινή κεφαλιά έστειλα την μπάλα στην εστία του Κώτση, κάνοντας το 0-2 που ήταν κα το τελικό σκορ.

Να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα, βράβευσε τον Μεγάλο Χορηγό του, το ΙΚΤΕΟ Ζηκίδης.

Διαιτητής: Ζιώγας Αθ.

Βοηθοί: Τσόγκας Α., Σφονδύλη Θ.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Ράμμος, Κώστας, Τουλκερίδης, Τριάντος, Σιδέρης, Πόποτας (86ο Κούτρας), Corentin, Στρεμπάρι, Μπαρλαγιάννης, Σκαμνέλος.

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιάρας): Θεοδωρόπουλος, Πανταζής (83ο Μπαγκαλιάννης), Ντόσης, Παναγιωτόπουλος, Μπιμπισίδης, Τόσκα, Γκέτσι (63ο Αζούδης), Τσιότρας, Πετσίτης (83ο Αγρογιάννης), Νικλητσιώτης (73ο Μπλατσιώτης), Σιμόνι (63ο Κολοβός).


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ κ. Θεοχάρη στο Πολυδύναμο Κέντρο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Πρώτα μαθαίνουμε ορθογραφία και μετά κάνουμε εκδηλώσεις – Ρωτήστε τον Μπαμπινιώτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...