Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 19:23

Με το δεξί ο Αχέρων Καναλακίου στο κύπελλο Ελλάδος

Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές υποχρεώσεις του στον θεσμό του κυπέλλου ο Αχέρων Καναλακίου, ο οποίος στην πρώτη φάση υποδέχθηκε στο γήπεδό του την ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου την οποία και κέρδισε με 2-0.

Η ομάδα του Καναλακίου ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και δεν άφησε σε καμία περίπτωση τους φιλοξενούμενους να απειλήσουν.

Αετός Μακρυχωρίου

Μάλιστα ο Αχέρων προηγήθηκε πολύ γρήγορα και πιο συγκεκριμένα στο 20ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Εμβραίζογλου από τα αριστερά, ο Φώτης Ροβίνας με έξοχη κεφαλιά έκανε το 1-0.Το πρώτο ημίχρονο ωστόσο ολοκληρώθηκε στέλνοντας τον Αχέρων Καναλακίου με 2 τέρματα υπέρ του, αφού στο 40ο λεπτό ο Φώτης Ροβίνας με κεφαλιά επίσης έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία των διχτύων του Αετού κάνοντας το 2-0, έπειτα από σέντρα του Ζδράβου από τα δεξιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και ο Αχέρων Καναλακίου είχε ευκαιρίες στο να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα, ωστόσο δε το κατάφερε.

1η φάση Κυπέλλου Ελλάδας

ΠΑΣ Αχέρων – Αετός Μακρυχωρίου

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021, 17:00 μ.μ.

Γήπεδο Στάδιο Καναλακίου “Φράξιας”

Διαιτητής:  Χατζηπαναγιώτου (Ηπείρου)

Βοηθοί: Μιχάλας (Κέρκυρας), Μίχος (Κέρκυρας)

Παρατηρητής Αγώνα: Τσιάκος (Θεσπρωτίας)

Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας): Πατσιούρας, Κωνσταντίνου, Κανταρτζής (59ο Φράγκος), Κάπιας, Βασιλειάδης (79ο Κακιούζης), Νικολάου (59ο Τσούτσης), Κυριακής (68ο Παπανίκου), Πότσης, Ροβίνας (68ο Βέρμπης), Εμβραίζογλου, Ζδράβος Ντίνος.

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 1.582 νέα κρούσματα, 37 θάνατοι και 334 διασωληνωμένοι – Π.Ε Πρέβεζας 5, 16 Π.Ε Ιωαννίνων, 8 Π.Ε Άρτας και 7 Π.Ε Θεσπρωτίας

Επόμενο Άρθρο

Συγχαρητήρια Επιστολή της Τ.Κ Λούρου προς τον κ. Κοσμά Κοψάρη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...