Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 23:22

Με τον Σπύρο Κυριάκη συναντήθηκε το Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου ”Πρέβεζα”

Τον Βουλευτή Πρέβεζας Σπύρο Κυριάκη επισκέφτηκε στο πολιτικό του γραφείο στην Πρέβεζα, το Σάββατο  20 Απριλίου 2024 , το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πρέβεζα».

Στην συνάντηση τέθηκαν ζητήματα  που αφορούν τη διατήρηση στου Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων , το οποίο αποτελεί κεκτημένο και δεν πρέπει να χαθεί , τη διάβρωση της Κυανής Ακτής  , θέμα που απαιτεί τη συνεργασία φορέων και επιστημόνων για τη διάσωση της ακτογραμμής που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την πόλη μας .

Άλλα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος , ήταν η σωτηρία και ανάδειξη των κάστρων και ειδικά του κάστρου του Παντοκράτορα που καταρρέει, το κάστρο του Αγίου Γεωργίου και ο Προμαχώνας, τα οποία θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα όλων των αρχών, αλλά αντίθετα υπάρχει μια ανερμήνευτη απαξίωσή τους, επιπλέον  τα  εγκαταλελειμμένα  κτίρια  της Λέσχης των Αξιωματικών  και τα κτίρια πρώην κατοικίες των στρατιωτικών, τα οποία βρίσκονται σε περίοπτη θέση και έχουν αφεθεί στην τύχη τους .

Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα και έγινε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων ,στο τέλος της συνάντησης η Πρόεδρος Ευτυχία Παπαμιχαήλ παρέδωσε τον Βουλευτή γραπτή επιστολή  και  ευχήθηκε στον κ. Κυριάκη ,καλή και δημιουργική θητεία .

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος 

Ευτυχία Παπαμιχαήλ

Ο Γραμματέας

Παναγιώτης Νούσιας

Προηγούμενο Άρθρο

Συμμετοχή του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Πρέβεζας στο 2οΠανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο τοπικής ιστορίας

Επόμενο Άρθρο

Εκπνέει στις 30 Απριλίου η προθεσμία για τη διασύνδεση POS – ταμειακών μηχανών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...