Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 20:02

Με τον ”Δήμο της καρδιάς μας” υποψήφια η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου

Με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον τόπο και τους συμπολίτες μου αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου και του συνδυασμού «Δήμος της καρδιάς μας».

Δεσμεύομαι πως θα πορευτώ με όπλα μου την ανιδιοτέλεια, την θετική διάθεση, την ειλικρίνεια και την πείρα στον τομέα του πολιτισμού και της παιδείας.

Θα χαρώ να έχω την στήριξή σας σε αυτόν τον αγώνα!

«Το να βρεθούμε μαζί είναι μια αρχή, το να παραμείνουμε μαζί είναι μια πρόοδος και το να δουλέψουμε παρέα, είναι επιτυχία!»

BIOΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1992 στην Πρέβεζα όπου και διαμένω. Σπούδασα Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ειδίκευση στη Μεσαιωνική και Νέα ελληνική Φιλολογία, ολοκλήρωσα με άριστα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Ιστορική Έρευνα, Διδακτική και Νέες Τεχνολογίες και συνεχίζω στο Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημιουργική Γραφή»  στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το 2014 έκανα την πρακτική μου στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας, με αντικείμενο τον συντονισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων, την επιμέλεια του προγράμματος και την έντυπη και ηλεκτρονική ενημέρωση των πολιτών.

Το ίδιο έτος και στα πλαίσια της πρακτικής μου ανέλαβα την επιμέλεια και παρουσίαση της Ραδιοφωνικής Εκπομπής «Πρέβεζα και πολιτισμός» στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας που από το 2015 έως σήμερα μετονομάστηκε σε «Αντιθέσεις».

Από το 2016 είμαι ιδιοκτήτρια Φιλολογικού Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης, διδάσκοντας όλα τα φιλολογικά μαθήματα καθώς και δημιουργική γραφή σε μαθητές 6 έως 18 ετών, με δεκάδες διακρίσεις σε Πανελλήνιους Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς.

Αρθρογραφώ από τα 16 σε εφημερίδες – τοπικής και μη- εμβέλειας, blogs, λογοτεχνικά περιοδικά. Τότε ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη συγγραφή. Έργα μου έχουν συμπεριληφθεί σε 13 ομαδικές εκδόσεις. Έχω λάβει 22 διακρίσεις σε πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχω εκδώσει 2 ποιητικές συλλογές από τις εκδ. Πηγή, η πρώτη το 2019 με τίτλο «Αντιθέσεις» και η δεύτερη το 2022 με τίτλο «Μεσοδιάστημα».

Είμαι ενεργός πολίτης της πόλης με ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά. Τελώ χρέη προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Πρέβεζας/ Λευκάδας/ Κεφαλληνίας/ Ζακύνθου, αντιπροσώπου της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος στον νομό Πρεβέζης, αντιπροέδρου του Συλλόγου Περί βιβλίου Πρέβεζας και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Τον Φεβρουάριο του 2022 ορίστηκα ως σύμβουλος του Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου για θέματα πολιτισμού και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ως μέλος της ομάδας ανάπτυξης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και συμβουλευτικής για τα εκθέματα στο Ψηφιακό Μουσείο Δήμου Πρέβεζας.

Προηγούμενο Άρθρο

Ορίζοντες Ηπείρου: Το σκεπτικό για ήπια αξιοποίηση της λίμνης Ζηρού

Επόμενο Άρθρο

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (και) στην Ήπειρο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...