Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 19:42

Με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο συναντήθηκε ο Παύλος Φραγκούλης και επίσκεψη στο Ειδικό σχολείο Σαμψούντας

Σε συνέχεια των προεκλογικών του επαφών με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Παύλος Φραγκούλης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ.  Νίκο Γεωργάκο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκαν σε θέματα της πόλης, με έμφαση στις δομές και στη διαχείριση των έργων, λόγω και της ιδιότητας του ως Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε Πρέβεζας, ενώ αντάλλαξαν και απόψεις εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.

Στο τέλος της συνάντησης ο Υποψήφιος Βουλευτής δέχθηκε τις ευχές του Δημάρχου για καλή επιτυχία στις εκλογές, ενώ ο κ. Φραγκούλης επισκέφθηκε όλες τις υπηρεσίες και τα γραφεία και συνομίλησε με τους υπαλλήλους.

Επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο στη Σαμψούντα

Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Παύλος Φραγκούλης, επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο στη Σαμψούντα και ενημερώθηκε για τα προβλήματα λειτουργίας του.

Μέσα από την ξενάγηση στους χώρους από την Διευθύντρια του Σχολείου κα Πόπη Λιάσκου, παρατήρησε ότι ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός και η κτιριακή υποδομή χρήζουν άμεσης λύσης, αλλά παρά τις δυσκολίες και τις ελλείψεις το εκπαιδευτικό προσωπικό στηρίζει εκπαιδευτικά και ψυχοκοινωνικά τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Η ειδική αγωγή πρέπει να είναι στις προτεραιότητες όλων μας και η εκάστοτε κυβέρνηση αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος αν εκλεγεί Βουλευτής θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να εργάζεται, για τη διαρκή βελτίωση της εκπαίδευσης των Παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και αναπηρία.

https://paulosfragoulis.gr/

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκινούν οι εγγραφές στους Παιδικούς του Δήμου Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για τα προγράμματα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...